cosmetische

CND Shellac

CND Shellac is een ideale optie als je langdurig wilt genieten van een kleur op de nagels. Shellac wordt gezien als een goede vervanger voor nagellak, vanwege de korte droogtijd en ruim twee weken lang en schitterend hoogglans resultaat. De Shellac wordt op dezelfde manier aangebracht als gewone nagellak en wordt direct onder een uv-lamp uitgehard. CND Shellac is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (ook voor zwangere dames). Met een Shellac behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd.

CND Shellac is mogelijk voor handen en voeten en is goed te combineren met een manicure behandeling.

Veilig

CND Shellac is geheel veilig in gebruik. Bij alle producten die CND op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Ook het verwijderen van Shellac is geheel veilig en pijnloos. Shellac wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap doordrenkt  met CND Nourishing Remover. Dit is een remover met macadamia olie zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de Shellac wordt verwijderd.

Gecertificeerde salon

Binnen Beautysalon La Luna zijn er gecertificeerde CND Shellac specialisten.
We bieden een ruime keus aan kleuren van CND. Deze behandeling kan zowel voor de handen als voor de voeten worden geboekt. Klik hier om te boeken.

€ 29,50

* Draag je een gellak van een andere salon? We hanteren dan een toeslag van € 10,00 voor het verwijderen.
* Er dient geen basis acryl/gel aanwezig te zijn.

CND Versteviging (Plexigel) in combinatie met Shellac

CND Plexigel is het nieuwste systeem van CND om de nagels te versterken en meer vorm te geven. CND is een innoverend merk en wij kunnen zo ook weer het nieuwste aanbieden. Deze behandeling is ideaal geschikt voor als je geen stevige nagels hebt en/of geen gladde nagels. Denk maar bijvoorbeeld aan nagels die afbreken of met groefjes in de nagels door verschillende factoren. De CND Plexigel verlengd ook de levensduur van de Shellac met 3+ weken.

Kunnen jouw nagels wel wat meer stevigheid gebruiken? Kies dan voor de CND Plexigel behandeling! De behandeling is inclusief Shellac.

€ 39,50

* Draag je een gellak van een andere salon? We hanteren dan een toeslag van € 10,00 voor het verwijderen.
* Er dient geen basis acryl/gel aanwezig te zijn.