Elke huid is anders, en elke huid vraagt ook een andere verzorging. Daarom vinden wij het bij Beautysalon La Luna erg belangrijk om de huid goed te analyseren door middel van een huidscan met onze Skinanalyzer. Met deze huidscan kunnen we de huid nog beter analyseren, dan we zouden kunnen met het blote oog. En om jullie kennis te laten maken met de Skinanalyzer, gaat deze blog over de functies en voordelen van de Skinanalyzer.

Waarom heb je een huidscan nodig?

Zoals hierboven al vermeld is, is elke huid anders en heeft elke huid ook andere behoeftes. Door de huid te analyseren kan de huidverzorging aangepast worden op jouw huidprobleem. Heb jij een jongere huid, of toch een rijpere huid? Is de huid droog of juist vettig? Dit zijn allemaal belangrijke dingen om je huidverzorging op aan te passen. Een huidscan is de perfecte oplossing om huidproblemen te analyseren die niet direct zichtbaar zijn. De Skinanalyser analyseert de huid onder het oppervlakte. Met behulp van deze huidscan kan een behandelplan worden samengesteld, gebaseerd op jouw huidtype en problemen.

Hoe werkt de Skinanalyzer?

Met de Skinanalyzer wordt er een scan gemaakt van het complete gezicht. Deze scan onthult mogelijke huidproblemen die in de toekomst kunnen ontstaan en huidige huidcondities. Daarnaast helpt de Skinanalyzer bij het maken van een op maat gemaakt behandelplan. De huidscan heeft verschillende modus, waarmee de huid wordt geanalyseerd. Bij de scan wordt gebruik gemaakt van verschillende lichten om bepaalde huidcondities in kaart te kunnen brengen. Met behulp van de huidscan kan de vooruitgang van de behandelingen ook worden vastgelegd. Heb jij nog vragen over de Skinanalyzer? Neem dan contact op met onze specialist.

Wat is de Experience Treatment?

Ben je nog nooit bij ons geweest? Dan raden wij de Experience Treatment aan! Hier zullen wij allereerst een huidscan maken met de Skinanalyzer en vervolgens maak je kennis met de huidverzorgende producten en behandelingen van Skeyndor. Na de huidscan wordt speciaal voor jouw huid een passend behandelplan samengesteld. Lees hier meer over de Experience Treatment van Skeyndor.

Ben jij benieuwd geworden naar de behoeften van jouw huid? Dan is een huidscan misschien wel wat voor jou! Neem contact op met ons voor meer informatie. Of maak meteen een afspraak online! Je doet nu eenmaal je hele leven met dezelfde huid, dus die verdient ook wel wat extra aandacht!

Skinanalyzer