Huidbehandelingen mannen - Salon La Luna
Mannen2021-04-12T16:03:36+02:00

Gezichtsbehandelingen voor mannen

Steeds meer mannen zien de noodzaak van een goede huidverzorging in en brengen een bezoek aan onze beautysalon.

De huid van mannen en vrouwen verschilt sterk. De mannenhuid is 24% dikker, heeft meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid. De doorbloeding en gevoeligheid van de huid is daardoor sterker. De huid van de man heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Daardoor heeft de man vaker last van onzuiverheden in het gezicht. De bij mannen optredende ouderdomsverschijnselen zijn sterker en stugger.

Minimaal 10 minuten huidverzorging per dag is een goede investering om je huid in een goede conditie te houden, voor dit moment en voor de toekomst. Bezoek daarnaast regelmatig de schoonheidsspecialist om dit effect te versterken. In de salon kunnen wij net een stap verder gaan met het reinigen en het voeden van de huid dan thuis het geval is.

Naast de onderstaande gezichtsbehandelingen zijn ook de volgende huidverbeterende behandelingen geschikt voor de mannenhuid:

Decaarpeeling
Dermapeel Pro
Microdermabrasie
Carbon Spectra Peel
Geneo+
Micro Needling

Naast de gezichtsbehandelingen, kun je in de salon ook terecht voor problemen bij (over)beharing. Wij kunnen je haren verwijderen door middel van threaden, waxen of definitief ontharen met IPL.

De behandeling en de gebruikte producten worden aangepast aan jouw huidconditie van dit moment. Uit de volgende gezichtsbehandelingen wordt een keuze gemaakt.

Skeyndor Men huidbehandelingen

Skeyndor Men is een professioneel gamma van cosmetica voor mannen, speciaal ontwikkeld op basis van twee doelstellingen: Het evenwicht van de huid behouden en de frequentste esthetische problemen corrigeren.

De behandelingen kunnen zonder en met apparatuur uitgevoerd worden, net naar gelang de voorkeur van de klant en de behoefte van de huid.

Intense hydrating treatment

Deze behandeling is gericht op het in evenwicht brengen van de vochtbalans van de huid. Vermindert de natuurlijke vetproductie van de huid, verfijnt poriën en normaliseert de gemengde en vette huid. Stimuleert de celvernieuwing van de huid en verhoogt de weerstand van de huid. De door externe agressies, zoals scheren, geïrriteerde huid wordt gekalmeerd, gematteerd en krijgt een gezonde, sterke uitstraling. De huid voelt weer glad en soepel aan.

Deze behandeling bestaat uit: een reiniging, peeling, nek/schouder massage, masker, dag- of nachtverzorging.
(Indien nodig worden onzuiverheden verwijderd (milia en/of comedonen) en wenkbrauwen geëpileerd)

Prijs: € 68,00
Duur van de behandeling: ca. 60 minuten.

Intense hydrating treatment (60 min.) € 68,00

Afspraak maken

Tip een vriend(in) over de Intense hydrating treatment

Express energizing treatment

Deze behandeling herstelt het immuunsysteem waardoor de huid resistenter is tegen fysieke, chemische en biologische stress. Speciaal gericht op de gestreste en vermoeide huid mannenhuid. Geeft de huid energie om zichzelf te herstellen. Kalmeert en hydrateert. Bestrijdt de tekenen van vermoeidheid door de huid te kalmeren en het evenwicht van de huid te herstellen. Maakt de huid sterker en zorgt voor een gladder scheerresultaat. De huid krijgt zijn gezonde uitstraling terug.

Deze behandeling bestaat uit: een reiniging, peeling, nek/schouder massage, masker, dag- of nachtverzorging.
(Indien nodig worden onzuiverheden verwijderd (milia en/of comedonen) en wenkbrauwen geëpileerd)

Express energizing treatment (60 min.) € 68,00

Afspraak maken

Tip een vriend(in) over de Express energizing treatment

Ga naar de bovenkant