nieuwsbrief

Morjana

Morjana Cosmetics biedt je het ultieme schoonheidsritueel. Fair trade schoonheidsproducten die natuurlijke grondstoffen en ingrediënten uit Marokko bevatten. Alle producten zijn vrij van parabenen en minerale oliën en bevatten in de kern Argan olie met rijke en herstellende eigenschappen.

Morjana neemt je mee naar het hart van de Oriënt en zijn mysteries. Hoeder van eeuwenoude geheimen doorgegeven van generatie op generatie. Morjana’s reeks van schoonheidsproducten opent de deuren van een mysterieuze wereld vol met geuren, kleuren en verlichting, waar de sensuele schoonheid hoogtij viert. Als een brug tussen twee werelden, die het mogelijk maakt in de geest van deze authenticiteit en vernieuwing voor iedere vrouw onderscheidende cosmetica producten te maken. Een uitnodiging om te reizen…

Rituelen

Bij elk ritueel ervaar je nieuwe sensaties en nieuwe geuren. Geniet en blaas je huid nieuw leven in en omgeef je met zachtheid en sensualiteit. Je badkamermoment wordt de meest fantastische en betoverende ervaring met Morjana Cosmetics.

Hamman Essentials

Reinig en verzorg je lichaam met deze traditionele huidverzorgingslijn die alleen natuurlijke, pure ingrediënten bevat en al vele jaren in de betere badhuizen worden gebruikt. Combineer en vermeng de Hammam producten met elkaar zoals jij dat wil en voel je de prinses van Duizend-en-één-nacht .

Hammam Essentials zijn verpakt als Berber juwelen. Elk onderdeel van het product is uniek en met de hand ge­maakt door ambachtslieden uit Marrakech.

Massage

Een Hammam massage is van oorsprong een reinigingsritueel en al generaties lang een centraal onderdeel van de oosterse cultuur. Je kan de Morjana producten gebruiken als dagelijkse verzorging voor je lichaam of verzorg en masseer het lichaam van een ander hiermee.

Skin care

Morjana bevat de kostbare olie van de Arganboom, het vloeibare goud van de Berbervrouwen, de Roos met de fragiele etherische olie, de vrucht en de bloem met de fijne geur van de Sinaasappelboom. Aangevuld met Lava Aarde, de legendarische Marokkaanse klei en vele andere schatten uit de natuur. Deze Marokkaanse werkzame extracten, gecombineerd met natuurlijke ingrediënten en de nieuwste technologie laten je heerlijk wegdromen.

Wat bieden wij?

Producten van Morjana zijn verkrijgbaar in de salon en via onze webshop.