Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.


Hoe gaat het met jou?
Heb jij ondertussen een nieuw evenwicht gevonden in deze bizarre tijd?
Kan je genieten van de schoonheid van de lente en de zon?
Wij hopen dat jij en je familie in goede gezondheid verkeren en we kijken uit naar het einde van deze “lockdown”. We missen jullie enorm in onze salon maar we blijven positief en hopen dat we snel weer mogen doen wat we het liefste doen.

In de tussentijd willen we jou graag inspireren met onze nieuwe nieuwsbrief!


★ PRIVATE SHOPPING ★

Op Woensdag en Donderdag zijn wij van 11 tot 15 uur open voor Private Shopping.

Je kan in deze tijd advies vragen, producten ophalen, of gewoon een praatje maken.

Uiteraard op gepaste afstand en maximaal 1 persoon tegelijk binnen.

Wil je liever niet de deur uit? Check dan onze webshop!
Tijdelijk hanteren wij geen verzendkosten.

Bestel jouw producten op onze webshop!


★ MOEDERDAG ★

Zondag 10 mei is het Moederdag, dit jaar zal het anders zijn dan we gewend zijn. Juist daarom moeten we onze moeders verwennen! Velen van ons kunnen hun moeder voorlopig niet zien of knuffelen, daarom zal het toch extra leuk zijn om ze te verwennen met een prachtig cadeau!

We hebben enkele leuke cadeautips, waar iedereen blij van wordt!
Je kunt ook zelf iets leuks samenstellen of een Cadeaubon in ieder gewenst bedrag of behandeling. Uiteraard pakken wij het mooi in en ontvang je van ons een extra presentje (Cadeaubon twv €10,00 in te wisselen bij een behandeling vanaf € 50,00):

Hoe bestel je een moederdag set? Klik op onderstaande link en reageer ‘VERKOCHT’ onder de gewenste set. Er is een beperkte oplage, dus OP=OP, bij meerdee reacties kijken wij naar de volgorde van reageren. Wij sturen een betaalverzoek via app, messenger of mail en maken een afspraak over de levering. Het is toegestaan om meerdere pakketjes te bestellen!

Shop jouw moederdag sets!