Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.

Beautysalon La Luna is terug van vakantie

augustus

Maak een afspraak

Wij hebben een webshop! 

Yes! Onze webshop is online! Kijk nu voor Wimperserum, Tweezerman pincetten, Sun Stick SPF-50 en meer.

Je kunt jouw bestelling direct online plaatsen en via Ideal betalen in de webshop. Uiteraard blijven we onze webshop aanvullen!

www.salonlaluna.nl/webshop/

juni

★NIEUW★
POWER BROW STYLING MET HENNA!

*beschikbaar vanaf 1 september 2017

Laat jouw wenkbrauwen modelleren d.m.v. waxen-epileren-knippen en verven met Henna! Henna verft niet alleen de haren maar ook de huid, daarnaast blijft de kleur langer zichtbaar dan bij gewone wenkbrauwverf.  In het algemeen blijft de henna circa 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren zitten. Dit is afhankelijk van de huid en de hoeveelheid wenkbrauwhaartjes.

Normaal € 22,50 nu INTRODUCTIE aanbieding € 19,50
(geldig tot 31 oktober 2017)

Maak een afspraak

★ WE WANT MORE PMU !★

Steeds meer dames willen meerdere zones tegelijk, in een behandeling, laten pigmenteren.

WE GOT SOME NEWS: vanaf nu hanteren we hier speciale combinatieprijzen voor!

Via onderstaande link kun je deze combinatieprijzen en al onze PMU tarieven bekijken:

juni
Bekijk hier de combinatieprijzen
juni
juni

Wat te doen wanneer je PMU niet gaat zoals gepland? Permanente make-up kan een geweldige betrouwbare en tijdsbesparende oplossing zijn. We hebben allemaal de horrorverhalen wel eens gehoord en weten dat PMU soms kan mislukken. Wat als de behandeling niet gaat zoals gepland? Het is belangrijk om te weten waar je voor moet oppassen, hoe je veilig blijft en wanneer je gewoon nee moet zeggen! Lees meer

Bescherm je huid en PMU tegen UV straling! Vaak wordt er gedacht dat de huid en PMU enkel tijdens een zonvakantie beschermd dienen te worden tegen UV straling. Dit is alles behalve waar. Het is belangrijk dat iedereen op de hoogte is van wat UV straling kan aanrichten of je nu wel of geen PMU hebt. Hieronder een aantal feiten op een rijtje over UV straling. UV-A is in mindere maten aanwezig dan UV-B. Lees meer

Wil je altijd op de hoogte blijven van wat er bij Beautysalon La Luna gebeurd? Volg ons dan op FacebookTwitter en Instagram en zie onder andere mooie resultaten van PMU behandelingen!