Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.


Lieve Klanten,
Wat een geweldig jaar!
We hebben veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en Charlotte is ons team komen versterken. Ook zijn de salon en behandelingen het afgelopen jaar uitgebreid met nieuwe apparatuur.Lieve klanten,

We zijn dankbaar dat we door ons prachtige vak, zoveel lieve mensen mogen ontmoeten, er waardevolle banden worden opgebouwd en zelfs vriendschappen ontstaan.

Namens het hele team van Beautysalon La Luna wensen wij jullie een warme en liefdevolle Kerst 🎄 & een beautiful Nieuwjaar! 🎆

Hartelijk dank voor het vertrouwen en tot ziens in 2020!

Onze salon is op 25 t/m 27 december en 2 januari gesloten. Op alle andere dagen gelden de reguliere openingstijden.


★ KERSTPAKKETTEN VOOR STICHING HELP ELKAAR WEST BETUWE ★

December is voor velen de mooiste en gezelligste maand van het jaar. Heerlijk samen zijn met je naasten, genieten van elkaar en elkaar cadeautjes geven.

Helaas geldt dit niet voor iedereen. Er zijn nog teveel mensen die Kerst alleen doorbrengen of de middelen niet hebben om te kunnen genieten of elkaar cadeautjes te kunnen geven.

Wij hebben geprobeerd om een aantal van deze mensen een beetje licht te brengen deze Kerst.

Dankzij de geweldige hulp van klanten en bedrijven, hebben wij 40 rijk gevulde kerstpakketten kunnen bezorgen bij Stichting Help Elkaar West Betuwe.

Dankbaar en trots op iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt! Volgend jaar gaan we voor het dubbele aantal! 😉