Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.

★ Carbon Spectra Peel ★
Carbon Spectra Peel voor ★ € 60.00 ★ (i.p.v. € 75,-)

Carbon Spectra Peel, ook wel de Hollywood Facial genoemd, zorgt voor een egale stralende huid! Het verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden, fijne rimpeltjes, verkleuringen enz. Het helpt tevens verwijdde poriën te verfijnen, talg productie te verlagen en actieve acne te verminderen. Kortom het verbetert de algehele huidconditie!

Deze behandeling maakt gebruik van Nano actieve Carbon welke aangebracht wordt op de huid en daarna wordt verwijderd d.m.v. een speciale laser, zodat de overmatige talg en dode huidcellen geabsorbeerd kunnen worden. Door de absorptie van het laserlicht door de huid wordt tevens de collageenaanmaak gestimuleerd. De behandeling is veilig en pijnloos en geschikt voor alle huidtypes.

Wij adviseren voor een optimale huidverbetering een kuur van 4-6 behandelingen te doen. Daarna voor een blijvend resultaat raden wij 3-4 behandelingen per jaar aan.

★ Boek nu jouw Carbon Spectra Peel voor ★ € 60.00 ★
(i.p.v. € 75,-)

(Oppervlakte Reiniging – Carbon Peel – Hydraterend Masker)

Deze actie is geldig t/m 31 maart 2018 en enkel boekbaar op woensdagen.

Maak direct een afspraak!
★ DON’T FORGET★
De onderstaande aanbiedingen zijn geldig t/m 28 februari!

Essential Treatment voor € 39,50 (i.p.v. € 47,50) reinigen•peeling•epileren•
masker•dagverzorging•huidadvies

Experience Treatment voor € 49,50 (i.p.v. € 57,50) reinigen•peeling•
onzuiverheden verwijderen •epileren •masker•gezichtsmassage• dagverzorging•huidadvies

Maak een afspraak met Sonja!
december

Heb je interesse in een behandeling bij onze populaire cosmetisch arts, maar weet je niet goed wat je kunt verwachten? Of wil je graag advies over de behandeling die het beste je past?

Het is mogelijk om een afspraak te maken met onze arts voor een uitgebreid consult. De kosten voor dit consult bedragen € 25,-. Dit bedrag wordt verrekend indien je een afspraak maakt voor de behandeling.

Wat kun je verwachten tijdens een consult afspraak met de arts?

– Advies op maat
– Wat de behandeling inhoudt
– De te verwachten resultaten
– Uitleg nazorg horende bij de behandeling

De eerstvolgende Injectables-dagen staat gepland op:

Zaterdag 3 februari 2018 (bijna vol)
Zaterdag 10 maart 2018 

★ Meer informatie over de behandelingen die de cosmetisch arts bij ons uitvoert?:

Klik hier voor meer informatie!
december
januari

Dit worden de make-up trends van 2018! Misschien is het je wel een beetje opgevallen op televisie of in fashion shows maar 2017 was overduidelijk het jaar van de natuurlijke wenkbrauwen, maar ook roze oogschaduw en ook metallic lipstick waren helemaal IN in 2017! Maar wat komt er in 2018? Zijn er bepaalde stijlen die we misschien later gaan terug zien in de Permanente Make-Up branche? Of gaat de make-up trend van 2018 net iets te ver… Lees meer

PMU vs. Micro- blading?! Een vraag die ik veel op het internet zie verschijnen. Wat is het verschil tussen PMU en Microblading? Of is dit hetzelfde? Natuurlijk willen we allemaal wakker worden met wenkbrauwen die direct goed zitten. Of met een eyeliner zodat we dit nooit meer hoeven te doen in de ochtend. Er zijn verschillende technieken die worden gebruikt in de PMU-wereld, maar de PMU en de Microblading techniek zijn de twee bekendste. Lees meer

Wil je altijd op de hoogte blijven van wat er bij Beautysalon La Luna gebeurd? Volg ons dan op FacebookTwitter en Instagram en zie onder andere mooie resultaten van PMU behandelingen!