Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.

โ˜…ย ๐‘ถ๐’™๐’š๐‘ฉ๐’†๐’‚๐’–๐’•๐’š ๐‘ป๐’“๐’†๐’‚๐’•๐’Ž๐’†๐’๐’•ย โ™ฅ๏ธย ๐‘ท๐’†๐’“๐’‡๐’†๐’„๐’• ๐‘ช๐’๐’–๐’‘๐’๐’†ย โ˜…

Heel de maand Februari en Maart hebben wij een geweldige aanbieding voor jullie!ย De OxyBeauty Treatment, ons Perfect Couple!

Wij laten je huid weer stralen met deย OxyGeneo behandeling, deze combineert de exfoliรซrende (peelende) werking van een hele milde microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit. Aansluitend 15 minutenย Beauty Angelย Collageenlicht.

Dit allemaal in รฉรฉn behandeling, voor eenย mooie, frisse huid. Je ziet de huid meer volume krijgen en het voelt gladder en zachter aan.ย Geen hersteltijd, kan het hele jaar door worden ondergaan en is geschikt voor elk huidtype!

๐—ก๐˜‚ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ โ‚ฌ ๐Ÿฑ๐Ÿณ,๐Ÿฑ๐Ÿฌ (๐—ถ.๐—ฝ.๐˜ƒ. โ‚ฌ ๐Ÿด๐Ÿญ,๐Ÿฑ๐Ÿฌ)

Verfrissende reiniging |ย Oxygeneoย behandeling (Exfoliate/Infuse/Oxygenate) | Serum |ย Beauty Angelย Collageenlicht | Huidadvies

Meer over de OxyGeneo
Geneo+ herdefineert gelaatsbehandelingen met de integratie van 3 innovatieve huidverbeterende technologieรซn in รฉรฉn systeem: OxyGeneo, TriPollar & Ultrasound. Eรฉn platform kan worden ingezet voor rimpelreductie, huidverstrakking, exfoliatie, zuurstofvoorziening en verbeterde opname van actieve ingrediรซnten.
LEES MEER.

Meer over de Beauty Angel
De Beauty Angel ELT staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie. Het โ€˜beautyโ€™ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Met als resultaat minder impels, een zichtbaar strakkere huid een een totale huidverbetering.ย LEES MEER.

Maak een afspraak


โ˜… KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?ย โ˜…

Wij zijn op zoek naar een schoonheidsspecialiste niveau 4. Ben jij een topper in je vak en beschik je over de juiste diplomaโ€™s?

Wil jij werken in een hecht team van specialisten in de enige beautysalon met zo een ruim aanbod aan gespecialiseerde behandelingen? Reageer dan op onze vacature!

Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken!


โ˜… VOLG ONZE PMU BASIS OPLEIDING!ย โ˜…

Heb jij behoefte aan een carriรจre-switch of nieuwe uitdaging? Of ben je werkzaam in de beauty branche en wil je jouw aanbod vergroten?ย Volg dan de opleiding tot Permanente Make-Up specialiste bij Beautysalon La Luna!

Dit allemaal onder begeleiding vanย Sarah Thomaere, zij is al jaren een specialist in het zetten van PMU en in het aanleren van alle technieken bij diverse trainingscentra.ย Denise van Zandvoort- Eggerย zal haar hierbij ondersteunen.

Elke les komt een specialisme aan bod. Je leert niet alleen de wenkbrauwen en eyeliners maar ook het maken van full lips. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Een achtergrond in de beauty is wel een prรฉ.

Lees hier meer over onze PMU basis opleiding!


PERMANENTE EYELINER: FAQ
Waar denk je aan als je aan permanente make-up denkt? Waarschijnlijk gaat je gedachte eerst naar pmu voor de wenkbrauwen. Maar daarnaast heb je ook nog pmu voor de lippen en kun je ook een eyeliner laten zetten. In deze blog gaan wij ons focussen op de laastste: een permanente eyeliner. Lees meer


ZET DEZE DATA IN JOUW AGENDA
Een aantal belangrijke data om in jouw agenda te zetten:
โ˜… Zaterdag 8 februari – Injectablesdag
โ˜… Zaterdag 7 maart – Injectablesdag
โ˜… Zaterdag 28 maart – PMU Opleiding
โ˜… Zaterdag 4 april – Injectablesdag

Geรฏnteresseerd? Stuur ons dan een mailtje met jouw gegevens.

Schrijf je in!