Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.

De SofTap® techniek slaat nu ook aan in Nederland!

De vier SofTap® dagen waren een groot succes! De introductie aanbieding zat al binnen een week helemaal vol geboekt! Voor degene die nog niet bekend zijn met de SofTap® techniek: deze techniek zorgt voor een poeder wenkbrauw met een ultieme natural look! Deze, in 1988 in Amerika ontwikkelde techniek, is uniek in Nederland!

Maak een afspraak

Het verschil tussen een reguliere Sun Block en de Make Up Defender!

juni

Wil je dat PMU goed en lang blijft zitten? Dan is een normale Sun Block niet genoeg. Hiervoor adviseren wij de Sun Stick van Make Up Defender.
Wat is het verschil? In de Make Up Defender zit Chromocare™. Dit is een gepatenteerd ingrediënt dat het resultaat is van jarenlang onderzoek op het gebied van cosmetica. Het werkt rechtstreeks op de drie chromoforen van de huid, die verantwoordelijk zijn voor de kleur die wij waarnemen. Chromocare™ zorgt voor langer behoud van de helderheid en kwaliteit van de kleuren van Permanente Make Up.

Je Permanente Make-Up is een investering en met de juiste zorg blijft het langer mooi. Voor € 12,90 is de Sun Stick van jou!*
*Bestel de Sun Stick door een mail te sturen of te bellen. Bij bezorging komen er verzendkosten bij. 

Lees hier nog meer voordelen van de Sun Stick!

De LA LUNA Kalender

22-07-2017
27-07-2017 t/m 15-08-2017
01-09-2017
Injectables dag
Zomer sluiting Beautysalon La Luna
Nieuwe behandeling: Power Brow Styling
(houd Facebook goed in de gaten)
juni
juni

De 5 grootste fabels van PMU op een rij!
We zien heel veel fabels naar voren komen op het internet over Permanente Make-Up, dit zal vast zijn omdat niet iedereen altijd een goede ervaring heeft met PMU, of misschien ook omdat niet iedereen de goede informatie krijgt over PMU. Daarom hebben wij een aantal fabels opgeschreven die wij het meeste voorbij zien komen. Deze fabels willen we meteen uit de wereld helpen dus lees onderstaande goed en SPREAD THE WORD: lees hier meer

Welke wenkbrauwen zijn NU helemaal in?
Heb je de wenkbrauwen van model Cara Delevingne en actrice Lily Collins al gezien? Vooral Cara is bekend geworden met haar dikke/donkere wenkbrauwen. Het is lastig om te zeggen of er wenkbrauwen bestaan die nu in zijn. Ik denk persoonlijk eigenlijk dat wenkbrauwen niet ‘in’ kunnen zijn. Wenkbrauwen moeten passen bij je gezicht en ook bij bijvoorbeeld je haar dikte en je eigen stijl. Je moet er goed op letten dat je wenkbrauwen wel bij jou passen. Lees hier meer

Wil je altijd op de hoogte blijven van wat er bij Beautysalon La Luna gebeurd? Volg ons dan op FacebookTwitter en Instagram en zie onder andere mooie resultaten van PMU behandelingen!