Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.

★ MEET OUR GENEO+ ★

We ️ Geneo+, wat een geweldige systeem!

Laat de huid stralen van vitaliteit dankzij de 5-in-1 Super Facial; een systeem met alleen maar voordelen.

Niet verrassend dat het Geneo+ systeem de cosmopolitan prix de beauté award gewonnen heeft.

Een onderdeel van dit geweldige systeem is Oxygeneo, een revolutie in huidverbetering door een combinatie van microdermabrasie en zuurstofbehandeling in één!

Wil jij een gratis proefbehandeling met de OxyGeneo?

Bij een gezichtsbehandeling van 60 minuten krijg je nu tijdelijk een proefbehandeling met de Oxygeneo van 15 minuten cadeau! Een proefbehandeling per persoon en geldig in juli en augustus 2018.

Klik hier voor meer informatie over de OxyGeneo!

★ DERMAPLANING ★

Maak nu kennis met Dermaplaning! In America en Engeland is het een veel uitgevoerde behandeling, ook wel “The Hollywood Beauty Secret” genoemd.

Dermaplaning is een manuele exfoliatietechniek welke wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen mesje, wat direct zorgt voor een zachte, soepele en stralende huid.

De opname van werkstoffen wordt tot wel 60% verbeterd tijdens deze behandeling. Boek in de maanden juli-augustus een Dermaplaning behandeling en ontvang een gratis ampul (t.w.v. 10 euro) met hoge werkstoffen aangepast op jouw huidconditie.

 45 minutes
 € 60,00 (incl. ampul twv € 10,00)

Klik hier en lees meer over dermaplaning

 SUMMER DEAL 

Ben jij al klaar voor je vakantie?
Tot en met 31 augustus kun je gebruik maken van de speciale Summer Deal:

✔Shellac by CND, gellak op handen EN voeten &

✔ Brow treatment,verven en threaden/shapen

Summer Deal van € 65,- voor € 54,50

Klik hier en maak een afspraak voor deze aanbieding
★ MAKE-UP WORKSHOP BELLÁPIERRE ★ 
Ben jij benieuwd naar wat de minerale make-up van Bellápierre voor jou kan betekenen?Meld je dan aan voor onze workshopsen ervaar het zelf!  Tijdens deze interactieve workshop leren wij je alles over deze producten en laten we zien hoe leuk en makkelijk je kunt werken met deze minerale make-up.💶 € 15,- per persoon
📅 6 septemberInclusief Goodiebag met beauty paspoort en een cadeaubon van € 10,- welke je kunt inwisselen bij een minimale aankoop van Bellápierre producten van € 75,-

Lees meer over onze make-up workshop

 

★ INJECTABLESDAG ★ 
Zet de volgende data in je agenda voor een afspraak met Pascal Gyselinck!★ Zaterdag 1 september 2018
★ Zaterdag 6 oktober 2018
★ Zaterdag 3 november 2018
★ Zaterdag 1 december 2018★ LASERDAY ★ 
Laat je tatoeage verwijderen op deze datum:
★ Zaterdag 1 september 2018
Klik hier voor meer informatie en tarieven van injectables

 

Jouw festival make-up!
Het festivalseizoen is weer in volle gang en dat betekent dat we moeten gaan bedenken wat we aan willen, hoe we ons make-up gaan doen, maar ik denk belangrijker nog, hoe we onszelf geweldig voor de dag kunnen laten komen.
Lees hier meer
Voor wie is PMU NIET geschikt?
In onze meeste blogs praten wij over de voordelen van PMU en voor wie en wanneer de behandeling vooral geschikt is. Maar helaas is PMU niet voor echt iedereen geschikt. Er zijn een aantal contra indicaties, wanneer wij afraden om PMU te laten zetten.
Lees hier meer