Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.

★ NIEUWE TECHNIEK 
SofTap® techniek

Als een van de eersten in Nederland kun je nu bij Beautysalon La Luna ook terecht voor PMU wenkbrauwen d.m.v. de SofTap® techniek! SofTap® is een techniek die zorgt voor poeder wenkbrauwen met een ultieme natural look! Deze, in 1988 in Amerika ontwikkelde techniek, is uniek in Nederland!

Nu de eerste SofTap® behandeling voor maar € 150,- en voor een eventueel tweede behandeling € 100,-. Totaal dus € 250,- i.p.v. € 310,-!

juni
Wat moet je doen?
  1. Kijken of je één van deze data kunt: 20-07, 27-07, 24-08, 31-08;
  2. Een afspraak maken door te bellen of een mail te sturen
  3. Deze nieuwsbrief uitprinten en meenemen bij je eerste behandeling.
*actie geldt alleen bij SofTap® poeder wenkbrauwen
Contact

Sun Stick speciaal ontwikkelt ter bescherming van PMU!

Het is geen geheim dat veel zon slecht kan zijn voor je huid en dat geldt ook voor het behoud van je PMU. Ultraviolette stralen geven een mooie kleur aan je huid, maar zorgen ervoor dat het pigment van je PMU vervaagt. Het is oh zo belangrijk om je PMU op de juiste manier te verzorgen zodat je er langer plezier van hebt.

Speciaal ter bescherming van jouw PMU hebben wij de handzame Sun Stick Make Up SPF-50.

juni

Je Permanente Make-Up is een investering en met de juiste zorg blijft het langer mooi. Voor € 12,90 is de Sun Stick van jou!*

*Bestel de Sun Stick door een mail te sturen of te bellen. Bij bezorging komen er verzendkosten bij.

Lees hier nog meer voordelen van de Sun Stick!
juni
juni

Verschillende soorten lippen!

Wil je lippen zoals Angelina Jolie? Haha, dan kun je het beste een afspraak inplannen bij de cosmetische arts. Maar wil je lippen die altijd een mooie kleur hebben of wil je juist een lipliner om je lippen heen. Dat kan allemaal met Permanente Make-Up! Lees hier meer..

Combinatie van twee technieken

Natuurlijk wil je altijd het beste voor jezelf, ook als het gaat om je wenkbrauwen. Het kan zijn dat wanneer je aan PMU denkt dat je het toch een beetje benauwd krijgt. Grotendeels omdat het gewoon een grote stap is om te maken en het natuurlijk ook gewoon spannend is. Wordt het wel mooi? Lees hier meer..

Wil je altijd op de hoogte blijven van wat er bij Beautysalon La Luna gebeurd? Volg ons dan op Facebook, Twitter en Instagram en zie onder andere mooie resultaten van PMU behandelingen!