Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.
 KEEP THE LOVE, LOSE THE HANDLES! 

Is jouw lichaam al summerproof? Stoor jij je nog aan wat vetrandjes?
Wij kunnen jou een strakker en slanker figuur bezorgen!

Zoals je weet zijn wij bij Beautysalon La Luna altijd op zoek naar de beste behandelingen en volgen wij de laatste ontwikkelingen hierin op de voet.
Na een grondig onderzoek in afslanken en vet bevriezen, hebben we gekozen voor het nieuwste en meest krachtige cryolipolyse systeem, de Body-wizard.

❄️ Medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd.
❄️ Geen operatieve ingreep, dus geen herstelperiode.
❄️ Een vermindering van het aantal vetcellen.
❄️ Zonder apart dieet.
❄️ Voor mannen en vrouwen.
19 en 20 april lanceren wij ons exclusief vetbevriezing programma.

Hiervoor nodigen wij jou graag persoonlijk uit. Maak, onder het genot van een glaasje Prosecco en gezond hapje, kennis met ons exclusief vetbevriezing programma.

Alleen tijdens deze 2 dagen is er een exclusief lanceringsaanbod met hoge kortingen. Boek tijdens deze dagen als eerste een 1 op 1 intake-sessie van ongeveer 30-45 minuten:

Maak meteen een afspraak!
De combinatie van de beste apparatuur en onze volledig opgeleide, gecertificeerde envakbekwame behandelende specialisten geeft jou de beste resultaten!
 MAKE-UP WORKSHOP 
Ben jij aanwezig bij onze Bellápierre
make-up workshop!

Schrijf je snel in want vol=vol
Vrijdag 5 april ★ 18.30-21.00

Bellápierre, no nonsense en natuurlijke make-up. Pure mineralen zonder schadelijke toevoegingen. Zelfs met een zeer gevoelige huid of acne werkt deze make up perfect.

Tijdens deze interactieve workshop leren wij je alles over deze producten en laten we zien hoe leuk en makkelijk je kunt werken met deze minerale make-up.

Lees meer over de workshop!
 STIJLGEVOEL WORKSHOP 
Welke kleuren passen het beste bij jou? Dat leer je bij onze stijlgevoel workshop!

★ Datum: Woensdag 10 april
★ Tijd: 18:30 – 20:30
★ Kosten: € 37,50

Welke kleuren passen het beste bij jou? Je voelt je zekerder als je de juiste kleuren draagt. Een kleuradvies haalt het beste van je uiterlijke kenmerken naar voren, maar zal ook zeker jepersoonlijkheid benadrukken.

Meld je aan en leer onder andere: kleuranalyse met kleurdoeken, haar- en kleding kleuradvies en make-up advies.

Lees meer over de workshop!