Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.


Met pijn in mijn hart en een traan over mijn wang, moet ik jullie mededelen dat ook wij onze deuren sluiten tot en met 6 april.

De RIVM geeft duidelijk aan dat we 1,5 meter afstand moeten houden en in ons beroep is dit uiteraard onmogelijk. Hierdoor is het voor ons niet meer mogelijk om onze behandelingen op de kwalitatief hoogwaardige en verantwoordelijke manier uit te voeren zoals je die van ons gewend bent en de gezondheid en veiligheid van onze klanten, medewerkers en omgeving heeft onze allerhoogste prioriteit.

Met deze maatregel leveren wij een bijdrage om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Dit besluit is niet niks. Het is een zware keuze als zelfstandig ondernemer. Eerlijk gezegd ben ik ook best een beetje bang, ook ik heb namelijk nog geen idee hoe we hier uit gaan komen maar mijn team en ik zullen onze schouders eronder zetten en het is voor nu de juiste keuze.

Wij hopen op jullie volle begrip en hopen iedereen na deze periode weer in goede gezondheid bij ons terug te zien! Voor nu wensen wij iedereen heel veel sterkte toe in deze onvoorspelbare zware tijd!

Stay Safe Stay Home

Liefs,
Denise, Vera & Charlotte
Team Beautysalon La Luna


★ BESTEL GEMAKKELIJK ONLINE! ★

Ondanks dat wij ervoor gekozen hebben om onze deuren te sluiten, is het natuurlijk nog mogelijk om via onze webshop jouw producten te bestellen!
Speciaal voor jullie, hebben wij een aantal leuke beautyboxen samengesteld!

Klik op de beautybox voor meer informatie:


★ 𝑫𝑰𝑮𝑰𝑻𝑨𝑨𝑳 𝑺𝑻𝑬𝑼𝑵𝑻𝑱𝑬 ★

Het besluit om onze deuren in ieder geval tot 6 april te sluiten is niet niks. Het is een zware keuze als zelfstandig ondernemer want we gaan direct naar een €0,00 omzet. Onze kosten lopen echter wel gewoon door en helaas kun je je daar dus niet voor verzekeren!

Op onze sluiting hebben we veel hartverwarmende reacties mogen ontvangen. Heel erg bedankt hiervoor, dat doet ons goed!Ook hebben we verschillen de tips mogen ontvangen, een daarvan hebben we omgebogen tot ….

de mogelijkheid een ‘digitaal steuntje‘ te kopen die je kunt inleveren bij je volgende behandeling of bij aankoop van producten.

𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗶𝗱𝗲𝗲 𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗵𝗲𝘁 ‘𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲 𝘀𝘁𝗲𝘂𝗻𝘁𝗷𝗲’?
Met dit digitale steuntje doe je eigenlijk een aanbetaling op een volgende behandeling of aankoop producten. Op deze manier help jij ons onze omzet ‘uit te smeren’ over meerdere maanden, waardoor ondernemers niet in één keer hun hele spaargeld/buffer hoeven te verbruiken.

𝑬𝒆𝒏 𝒅𝒊𝒈𝒊𝒕𝒂𝒂𝒍 𝒔𝒕𝒆𝒖𝒏𝒕𝒋𝒆 𝒃𝒍𝒊𝒋𝒇𝒕 𝒐𝒏𝒃𝒆𝒑𝒆𝒓𝒌𝒕 𝒈𝒆𝒍𝒅𝒊𝒈!
Jij bepaalt wanneer jij het bedrag verrekent en met welke behandeling of producten.

𝗛𝗼𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘁 𝗵𝗲𝘁 ‘𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲 𝘀𝘁𝗲𝘂𝗻𝘁𝗷𝗲’?
Via onderstaande link kun je via onze webshop een cadeaubon kiezen. Nadat je je keuze hebt gemaakt loop je alle stappen van de bestelling door, inclusief betaling. Je ontvangt van ons vervolgens een email met daarin:
• je factuur
• je eigen unieke code (die wij natuurlijk ook in ons systeem hebben staan, zo kun je je code en dus je geld, nooit kwijtraken)
• je code blijft geldig tot je het bedrag ingewisseld hebt op een behandeling naar keuze en wanneer het jou uitkomt.

𝗪𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺 𝗵𝗲𝗲𝘁 𝗵𝗲𝘁 ‘𝗲𝗲𝗻 𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗮𝗹 𝗦𝘁𝗲𝘂𝗻𝘁𝗷𝗲’ ?
Zo steun jij het in stand houden van ondernemingen die het nu misschien wel eens heel zwaar zouden kunnen krijgen. Ondernemingen in stand houden is banen beschermen… en aangezien we vrijwel allemaal of werknemer, zzp-er of werkgever zijn, raakt een mogelijke economische crisis ons allemaal.

Laten we vooral nu voor elkaar zorgen!
Wij hopen door gesloten te zijn mee te dragen aan het behoud van jullie gezondheid!

Tot snel!