Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.


★ HAPPY BIRTHDAY! 

Vandaag word ik weer een jaartje ouder, 49 jaar om precies te zijn! Regelmatig krijg ik de vraag hoe het komt dat ik er nog zo jong en fris uitzie? 😉

Graag deel ik mijn beautygeheimen met jullie:

Allereerst is reinigen the key! Ik reinig mijn huid 2 maal daags goed, zowel in de ochtend als in de avond.

Hierna breng ik het Décaar Elixer Serum aan voor de rijpere huid. Een zeer geconcentreerd serum die mimische rimpels elimineert. Het heeft een zijdezachte, delicate en niet vette textuur met een zeer aangename geur. 

De huid rondom mijn ogen verzorg ik met de Décaar Lift Firming Eye CreamDeze rijke en innovatieve oogcrème werkt actief tegen fijne lijntjes, verzacht rimpels en verbetert de teint, zodat het gebied rond de ogen er uitgerust uitziet. 

Voor mijn hals en decolleté gebruik ik de Décaar Neck and Decolleté Lifting CreamMet zijn unieke formule reduceert het rimpels en zorgt het voor een zachte, stevige en gehydrateerde hals en decolleté. 

Daarnaast bescherm ik mijn huid dagelijks (ja, ook in de wintermaanden) tegen UV-stralingen door de minerale make-up van Bellapierre te gebruiken, die ook een SPF15 zonbescherming bevat en op zonnige dagen hier overheen de Sunday brush SPF50 . Dit waanzinnig product kun je gedurende de dag gewoon over je make-up aanbrengen! Zo vaak als je maar wilt.

Bestel jouw make-up producten op onze webshop! Bestel jouw make-up producten op onze webshop!

Een schoonheidsbehandeling is echt geen overbodige luxe dus ik verzorg mijn huid (het grootste orgaan van ons lichaam) regelmatig met een heerlijke anti-aging behandeling. zoals de Décaar Renaissance Treatment.

Deze anti-aging schoonheidsbehandeling wordt door onze huidspecialiste helemaal afgestemd op dat wat je huid nodig heeft. Door boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

Renaissance is het Franse woord voor ‘wedergeboorte’ en dat is ook letterlijk wat deze behandeling met de huid doet. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering.

Wie jarig is trakteert dus heb ik van mijn persoonlijke anti-aging favorieten een geweldig Pakket (behandelkuur incl. producten) samengesteld tegen een spectaculaire prijs; 

Kuur van 3 Renaissance treatments (iedere 3-4 weken 1 behandeling) t.w.v. € 255,00
Producten pakket bestaande uit:
★ Décaar Elixer Serum
★ Décaar Lift Firming Eye Cream
★ Décaar Neck and Decolleté Lifting Cream t.w.v. € 208,30
Totaalwaarde € 463,30 heel de maand juni voor maar € 399,00

★ Enkel de Renaissance treatment heel de maand juni van € 85,00 voor € 75,00

 


 

★ FULLY BOOKED! ★

Za 6 juni is het weer injectablesdag bij Beautysalon La Luna en deze is ook alweer helemaal volgeboekt!

De volgende injectablesdagen staan gepland op:
Zaterdag 11 juli 2020
Zaterdag 15 augustus 2020
Zaterdag 12 september 2020

Wacht niet te lang met een afspraak 😉

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
0418 – 591 255 | info@salonlaluna.nl
WhatsApp: 06 – 29 36 31 26

Klik voor info en tarieven