Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.

 


★ Wist je dat je bij ons automatisch punten spaart via ons systeem? ★

Bij elke behandeling en productaankoop ontvang je bij ons punten. Deze worden automatisch in ons systeem op naam gespaard.

 Wij hebben dit jaar een mooie selectie gemaakt uit al onze producten.

Tot en met 5 december kun jij je gespaarde punten inleveren tegen een GRATIS product uit deze selectie.

Heb je niet genoeg punten voor een gratis product? Dan kun je je punten ook inwisselen voor een fikse korting op deze producten (iedere 100 punten is 2 euro korting).

Wil je weten hoeveel punten je hebt gespaard?

Stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en “puntensaldo” naar 06 29 36 31 26. Dan ontvang je z.s.m. van ons jouw gespaarde tegoed.

Wil je je punten komen verzilveren?

Gezien de maatregelen vragen we je hiervoor van te voren een afspraak te maken. Dit kan ook eenvoudig via Whatsapp 06 29 36 31 26.

Stuur een bericht via Whatsapp


 

★ BLACK FRIDAY POWER DEAL 

Ontvang nu bij aankoop van een Skeyndor Power kit Hyaluronic, Retinol of Vitamine C tot en met 28 november een cadeaubon t.w.v. €10,- die je kunt verzilveren bij een behandeling vanaf €50,-.

Gun jezelf deze hooggeconcentreerde Power Boost met producten voor je huid en ga stralend richting de feestdagen.

Bestel de Skeyndor Power kit Hyaluronic

Bestel de Skeyndor Power kit Retinol

Bestel de Skeyndor Power kit Vitamine C

 


★ WE PROUDLY PRESENT ★

Vanaf afgelopen week is het team van Beautysalon La Luna uitgebreid met een nieuwe Senior Huidspecialiste;

𝑩𝒂𝒓𝒃𝒆𝒓𝒂

Met 10 jaar ervaring in de Beautybranche, zal ze als Allround Schoonheidsspecialiste huidverbeterende behandelingen gaan uitvoeren, maar ook voor Pedicure en Manicure behandelingen kun je bij haar terecht.

Bekijk hier ons gehele team

 


𝑳𝒂𝒏𝒄𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒏𝒊𝒆𝒖𝒘𝒆 𝑪𝒐𝒓𝒓𝒆𝒄𝒕𝒊𝒗𝒆 𝑳𝒊𝒋𝒏

We willen jullie graag kennis laten maken met onze nieuwe huidverbeterende behandeling en verzorgingslijn van Corrective. Deze geweldige behandeling bevat de nieuwste technieken om het verloren volume te herstellen en zo de huid glad en zacht te houden.

Wij zijn zo enthousiast over deze behandeling en de nieuwe Corrective verzorgingslijn dat wij dit jou ook gunnen! Boek nu jouw Corrective behandeling en ontvang de Triple Anti-Wrinkle kit t.w.v. € 125,- kado! Wie wil dat nou niet??!!

We geven slechts 14 kits weg, waarvan er al 4 gereserveerd zijn dus wees snel want op is op.

De Triple Anti-Wrinkle Action kit bevat Corrective producten voor thuisgebruik goed voor 4 tot 6 weken. Hiermee zal je de intensieve kenmerken van de behandeling hoogwaardig voort kunnen zetten.

Zorg met deze nieuwe behandeling extra goed voor je huid en zo ook voor jezelf richting de feestdagen. Je kunt deze behandeling vanaf 24 November boeken bij onze Senior Huidspecialistes Vera of Barbera.

Boek eenvoudig deze behandeling online voor € 86,-

Maak snel een afspraak