Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.

★ FLITSENDE AANBIEDING ★
Wil jij ook haarvrij zijn in de zomer van 2018?

Overtollige haargroei en haargroei op ongewenste plaatsen kan voor zowel mannen als vrouwen erg vervelend zijn. DE oplossing is IPL ontharing!

Gemiddeld heeft men 8 tot 12 behandelingen nodig dus nu is het de ideale tijd om te starten met de behandelingen voor een haarvrije zomer 2018!!! Maak hiervoor gebruik van onze speciale IPL aanbieding:

Bekijk de actie op onze website: IPL PRIJZEN

Nu 8 behandelingen:

XS gebied voor € 99,00
S gebied voor € 149,00
M gebied voor € 259,00
L gebied voor € 529,00

‘IPL is een veilige en effectieve manier om die ongewenste haargroei blijvend, snel en nagenoeg pijnloos te verwijderen.’

★☆ P L A S M A G E ☆★
Niet-chirurgische ooglid correcties!

Vanaf nu kunt u bij Beautysalon La Luna ook terecht voor niet-chirurgische ooglid correcties! Deze behandeling wordt uitgevoerd door onze ervaren cosmetisch arts Dr. Pascal Gyselinck. Hij voert deze behandeling uit met de nieuwste generatie plasma laser.

Op 11 november hanteren wij hiervoor een speciale INTRODUCTIEPRIJS:

€ 350 euro (i.p.v. € 450 euro)

(voor een bovenste ooglid correctie van beide ogen)

juni
juni

Een plasmage behandeling is een veilige en effectieve methode voor non-invasieve microchirurgie. De voordelen zijn:

  • Al na 1 sessie zichtbaar resultaat;
  • Korte behandelduur;
  • Snel herstel;
  • Onder plaatselijke verdoving;
  • Niet-invasief;
  • Niet-ablatief;
  • Extreme precisie.
Lees hier meer over ons Cosmetisch Arts en de Plasmage!
oktober
oktober

8 celebs met Permanente Make-Up! Door de jaren heen hebben duizenden vrouwen, maar ook mannen het fenomeen PMU ontdekt. Waar we achter zijn gekomen is dat niet alleen ‘normale’ mensen kiezen voor permanente wenkbrauwen. Nee ook celebrities kiezen voor PMU! Wij hebben 8 celebs uitgekozen die in het zonnetje worden gezet door ons omdat ze ook PMU-dragers zijn! Lees verder

Hoe gaat de SofTap® techniek precies in zijn werk? Sinds dit jaar kan je bij Beautysalon La Luna komen voor wenkbrauwen met de SofTap® techniek. We hebben al vele mooie voor en na foto’s langs zien komen. Maar wat is SofTap® nou precies? In de onderstaande blog willen we jou graag uitleggen waarom SofTap® zo een ontzettende mooie techniek is en waarom jij dit ook zou willen! Lees verder

Wil je altijd op de hoogte blijven van wat er bij Beautysalon La Luna gebeurd? Volg ons dan op FacebookTwitter en Instagram en zie onder andere mooie resultaten van PMU behandelingen!