Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.

★ WORLDWIDE EYEBROW FESTIVAL ★

Van woensdag 20 september t/m zaterdag 23 september is onze salon gesloten. Wij zullen deze dagen aan het Worldwide Eyebrow Festival deelnemen.

Een uniek PMU Evenement met Championship waar de beste Internationale masters ter wereld samenkomen om de laatste ontwikkelingen op het gebied van PMU, Microblading en Schoonheid met elkaar te delen. Uiteraard zullen wij via deze pagina wat hoogtepunten met jullie delen van dit geweldige evenement.

Tijdens deze periode zijn we enkel via info@salonlaluna.nl bereikbaar of via Whatsapp 06-55325104.

Omdat het een intensief programma betreft, kan het zijn dat je wat langer, dan je van ons gewend bent, moet wachten op een reactie.

Vanaf maandag 25 september staan wij weer voor jullie klaar!

★ BEAUTY TRADE FESTIVAL ★

Met regelmaat bezoek ik nationale en internationale beautybeurzen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken binnen ons vak.

juni

17 september bezocht ik met een aantal collega’s hét beauty event voor professionals in Nederland. Beauty Trade Festival beslaat de hele beauty branche. Dat maakt het tot de meest complete ‘vakbeurs’ van het najaar.

“Steeds nieuwe dingen leren, houdt je gemotiveerd”

Via een maandelijkse digitale nieuwsbrief houden wij jou graag op de hoogte van diverse noviteiten en aanbiedingen in onze salon.

★DON’T FORGET★
POWER BROW STYLING MET HENNA!

*beschikbaar vanaf 1 september 2017

Laat jouw wenkbrauwen modelleren d.m.v. waxen-epileren-knippen en verven met Henna! Henna verft niet alleen de haren maar ook de huid, daarnaast blijft de kleur langer zichtbaar dan bij gewone wenkbrauwverf.  In het algemeen blijft de henna circa 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren zitten. Dit is afhankelijk van de huid en de hoeveelheid wenkbrauwhaartjes.

Normaal € 22,50 nu INTRODUCTIE aanbieding € 19,50
(geldig tot 31 oktober 2017)

juni
Maak meteen een afspraak
juni
juni

Alles wat je moet weten over de areola tattoo! Let’s talk about nipples for a while. Dit was de titel die ik tegen kwam toen ik met het huidige onderwerp bezig was. Want ja PMU zoals we het kennen gaat eigenlijk nog veel verder dan alleen wenkbrauwen, lippen en eyeliners. Een cosmetische tattoo kan ook worden gezet op de tepel(hof), wat medische tatoeage wordt genoemd. De buitenring van de tepel staat bekend als de areola.

Worden mijn PMU wenkbrauwen in de loop van de tijd groen of blauw? Hoe je het wendt of keert mooie wenkbrauwen blijven een ideaalbeeld welke vooral bij vrouwen niet snel zal veranderen. Wanneer iemand bijna geen wenkbrauwen of warrige wenkbrauwen heeft, zien we dit snel als slecht onderhouden of ziet diegene er zelfs ouder uit. Met mooie volle wenkbrauwen zullen je ogen stralen…

Wil je altijd op de hoogte blijven van wat er bij Beautysalon La Luna gebeurd? Volg ons dan op FacebookTwitter en Instagram en zie onder andere mooie resultaten van PMU behandelingen!