cosmetische

Ons team

Dénise

Oprichtster en eigenaresse van Beautysalon La Luna en sinds 1999 zelfstandig werkzaam in de schoonheidsbranche.

In 2001 kwam zij in aanraking met permanente make-up en besefte meteen dat dit specialisme een blijvend verschil kon maken voor mensen die er op hun best uit willen zien, op elk moment van de dag.

Nadat ze in 2003 de basisopleiding tot allround permanent make-up specialiste met succes afrondde, heeft ze zich verder gespecialiseerd in verschillende permanente make-up technieken waaronder ook correctie pigmentatie en verschillende removal technieken. Inmiddels is ze uitgegroeid tot master in PMU.

Naast het aanbrengen van permanente make-up in binnen- en buitenland, organiseert ze met regelmaat masterclasses waar internationale PMU-artists hun kennis en vaardigheden delen met andere collega’s. Aansluitend hierop heeft ze twee fora opgericht voor PMU-collega’s waar zij terecht kunnen voor vakgerichte informatie en opleidingen.

Dankzij haar jarenlange (inter)nationale ervaring heeft ze al verscheidene malen als gastspreker of gastdocent op congressen en buitenlandse academies haar kennis mogen delen.

Tot op heden volgt ze nog steeds met regelmaat nationale en internationale masterclasses, bezoekt ze beautybeurzen en congressen en worden verschillende vakbladen gelezen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken binnen ons vak. Ook samenwerken met collega’s, samen sparren, oefenen en ideeën uitwisselen, hoort daarbij. Hoe lang je ook in dit vak werkzaam bent, je kunt altijd nieuwe dingen leren en vooral ook van elkaar.

Voor een goede PMU specialist is het noodzakelijk om te investeren in o.a. bijscholingen om u zo van de beste kwaliteit te kunnen voorzien en om zo op hoog niveau te kunnen blijven presteren.

Opleiding en Ervaring

Alana

Alana is gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste (niveau 4).
Binnen Beautysalon La Luna is zij Huidspecialiste en stagebegeleidster van de specialistes in opleiding.

Ze is in het bezit van verschillende Anbos specialisaties zoals: Acné, Bindweefselmassage en Shiatsu massage.

Als huidspecialiste voert ze binnen onze salon gespecialiseerde huid verbeterende en ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen uit.
Maar ook voor manicure behandelingen en wimper extensions kun je bij haar terecht.

Lisanne

Lisanne is gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 3 en volgt nu de specialisaties tot allround specialiste niveau 4.

Iedere dinsdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 10.30 tot 16.00 uur voert ze diverse behandelingen bij ons uit.