cosmetische

Ons team

Dénise

Oprichtster en eigenaresse van Beautysalon La Luna en sinds 1999 zelfstandig werkzaam in de schoonheidsbranche.

In 2001 kwam zij in aanraking met permanente make-up en besefte meteen dat dit specialisme een blijvend verschil kon maken voor mensen die er op hun best uit willen zien, op elk moment van de dag.

Nadat ze in 2003 de basisopleiding tot allround permanent make-up specialiste met succes afrondde, heeft ze zich verder gespecialiseerd in verschillende permanente make-up technieken waaronder ook correctie pigmentatie en verschillende removal technieken. Inmiddels is ze uitgegroeid tot master in PMU.

Naast het aanbrengen van permanente make-up in binnen- en buitenland, organiseert ze met regelmaat masterclasses waar internationale PMU-artists hun kennis en vaardigheden delen met andere collega’s. Aansluitend hierop heeft ze twee fora opgericht voor PMU-collega’s waar zij terecht kunnen voor vakgerichte informatie en opleidingen.

Dankzij haar jarenlange (inter)nationale ervaring heeft ze al verscheidene malen als gastspreker of gastdocent op congressen en buitenlandse academies haar kennis mogen delen.

Tot op heden volgt ze nog steeds met regelmaat nationale en internationale masterclasses, bezoekt ze beautybeurzen en congressen en worden verschillende vakbladen gelezen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken binnen ons vak. Ook samenwerken met collega’s, samen sparren, oefenen en ideeën uitwisselen, hoort daarbij. Hoe lang je ook in dit vak werkzaam bent, je kunt altijd nieuwe dingen leren en vooral ook van elkaar.

Voor een goede PMU specialist is het noodzakelijk om te investeren in o.a. bijscholingen om u zo van de beste kwaliteit te kunnen voorzien en om zo op hoog niveau te kunnen blijven presteren.

Opleiding en Ervaring

Vera

Vera is een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste (niveau 4)  en pedicure.
Binnen Beautysalon La Luna is zij Huidspecialiste en stagebegeleidster van de specialistes in opleiding.

Ze is in het bezit van verschillende Anbos specialisaties zoals: Acné, Bindweefselmassage, Elektrisch ontharen en Shiatsu massage.

Je kunt bij haar terecht voor gespecialiseerde huid verbeterende en ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen zoals  onder andere Skinboosters, HIFU, Dermaplaning en Laserbehandelingen. 

Opleiding en Ervaring

Barbera

Barbera is een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste (niveau 4)  en pedicure.
Binnen Beautysalon La Luna is zij Huidspecialiste en verantwoordelijk voor de back-office.

Met 10 jaar ervaring in de Beautybranche, zal ze huidverbeterende behandelingen gaan uitvoeren,
maar ook voor Pedicure en Manicure behandelingen kun je bij haar terecht.

Alana

Alana is gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 3 en in opleiding tot allround specialiste niveau 4.
Zij is een van onze Huidspecialistes.
Iedere dinsdag voert zij van 9.30 tot 17.30 uur behandelingen bij ons uit, zodat ze ervaring op kan doen in de praktijk.

Lisanne

Lisanne is in haar tweede jaar van de opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4.
Zij is een van onze Huidspecialistes.

Iedere vrijdag voert zij van 10.15 tot 18.15 uur  behandelingen bij ons uit, zodat ze ervaring op kan doen in de praktijk.