Ons team

Kom jij ons team versterken?

Dénise van Zandvoort-Egger

Eigenaresse van Beautysalon La Luna en sinds 1999 zelfstandig werkzaam in de schoonheidsbranche.

In 2001 kwam zij in aanraking met permanente make-up en besefte meteen dat dit specialisme een blijvend verschil kon maken voor mensen die er op hun best uit willen zien, op elk moment van de dag.

In 2003 rondde zij de basisopleiding tot allround permanent make-up specialiste met succes af. Inmiddels heeft zij zich helemaal gespecialiseerd in verschillende permanente make-up technieken.

Naast het aanbrengen van permanente make-up, organiseert ze met regelmaat masterclasses waar internationale PMU-artists hun kennis en vaardigheden delen met andere collega’s. Aansluitend hierop heeft ze twee fora opgericht voor PMU-collega’s waar zij terecht kunnen voor vakgerichte informatie en opleidingen.

Tot op heden volgt ze nog steeds met regelmaat nationale en internationale masterclasses, bezoekt ze beautybeurzen en congressen en worden verschillende vakbladen gelezen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken binnen ons vak. Ook samenwerken met collega’s, samen sparren, oefenen en ideeën uitwisselen, hoort daarbij. Hoe lang je ook in dit vak werkzaam bent, je kunt altijd nieuwe dingen leren en vooral ook van elkaar.

Voor een goede PMU specialist is het noodzakelijk om te investeren in o.a. bijscholingen om u zo van de beste kwaliteit te kunnen voorzien en om zo op hoog niveau te kunnen blijven presteren.

Opleiding en Ervaring

“Enkel door te trainen met de besten, bereikt men de top”

Vera van der Hoef

Vera is een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste (niveau 4), pedicure en visagiste.

Ze is in het bezit van verschillende Anbos specialisaties zoals: Acné, Bindweefselmassage en Shiatsu massage.

Je kunt bij haar terecht voor gespecialiseerde huidverbeterende en ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen, pedicure behandelingen maar ook voor behandelingen zoals Wimperextensions, Manicure en Shellac, Henna Brows en de Lash Lift.

Ook is Vera binnen Beautysalon La Luna dé specialiste in Threaden (epileren met draad) en Tanden bleken. 

Opleiding en Ervaring

“Samenwerken is elkaar versterken”

Charlotte ten Hacken

Charlotte is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, die ons vak met heel veel passie en plezier uitvoert.

Je kunt bij haar terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, maar ook voor behandelingen zoals harsen en de Lash Lift.

“Team work makes the dream work”