cosmetische

Threaden

Let op: Het is tijdelijk niet mogelijk om een afspraak de maken voor threaden. We hopen deze behandeling zo snel mogelijk weer aan te kunnen bieden.

Threaden is het epileren van haren met touw. Dankzij deze methode van ontharing blijven haren langer weg en komen haren fijner terug. Bovendien is er een verkleinde kans op een rode huid.

Wat is Threaden?

Threaden is het epileren van gezichtsharen met touw. Threaden, ook wel Oosters epileren genoemd, is één van de beste methodes voor gezichtsontharing. Dit geldt zeker voor mensen met een gevoelige huid. Door te threaden wordt de huid niet onnodig beschadigd en er is minder kans op roodheid in het gezicht. Het verwijdert alle haartjes inclusief de donshaartjes en je kunt er een mooie strakke lijn mee maken. Daarnaast is het een hygiënische manier van ontharen, omdat de handen de huid niet aanraken. Haren blijven langer weg en ze komen fijner terug.

De behandeling

Threaden gebeurt door middel van een draadje. De draad wordt vastgehouden in de vorm van een schaar. Door met het draad de bewegingen van een schaar na te bootsen, worden meerdere (dons)haren tegelijkertijd met wortel en al geëpileerd.

Waarom epileren met touw?

  • Het verwijdert haartjes met de wortel
  • Zelfs fijne haartjes kunnen direct geëpileerd worden
  • Threaden gaat een stuk sneller dan met een pincet
  • Het is beter voor de huid dan harsen of waxen
  • Het brengt wenkbrauwen beter in vorm
  • Het laat haartjes dunner en minder stug teruggroeien

Threaden is een oude techniek die stamt uit de tijd van Cleopatra en wordt ook wel de oosterse techniek genoemd. Het verwijderen van ongewenst lichaamshaar door middel van het epileren met touw wordt hedendaags nog steeds veel in de Oosterse culturen gebruikt.

Adviezen na de behandeling

We raden aan om de huid na de behandeling even te laten rusten. Ga de eerste 24 uur niet onder de zonnebank en breng geen synthetische make-up aan. Minerale make-up is wel toegestaan. Bekijk onze minerale make-up van BelláPierre.

Contra-indicaties

Een contra-indicatie van threaden is dat het best pijnlijk kan zijn als je deze behandeling voor de eerste keer ondergaat.
Naarmate je de behandeling vaker uitvoert, raakt je huid eraan gewend en wordt het minder pijnlijk tot pijnloos.

Resultaten

Doordat haartjes met de wortel worden verwijderd heb je langer plezier van de behandeling. Haartjes in het gezicht blijven twee tot vier weken weg. Dit verschilt per persoon. Naarmate je de behandeling vaker doet, worden haartjes dunner en groeien ze minder snel terug.

Tevens lijkt make-up natuurlijker als uw gezicht gladder is. Overweeg je permanente ontharing met IPL? Dan is threaden een goede manier om aan het resultaat te wennen.

Heel het gezicht incl. wenkbrauwen     €29,50
Bovenlip + kin + wangen      €22,50
Wenkbrauwen + bovenlip     €20,00
Wenkbrauwen threaden + verven     €17,50
Bovenlip + kin     €17,00
Wenkbrauwen     €12,50
Bovenlip     €9,50

Let op: Het is tijdelijk niet mogelijk om een afspraak de maken voor threaden. We hopen deze behandeling zo snel mogelijk weer aan te kunnen bieden.