cosmetische

Huisregels

Om je verblijf bij Beautysalon La Luna zo aangenaam mogelijk te maken, verzoeken wij je onderstaande huisregels in acht te nemen:

Afspraak maken

Je kunt ons bellen op 0418 -59 12 55 of een bericht sturen op WhatsApp via 06 – 29363126. Tijdens behandelingen zijn wij niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen. Spreek gerust de voicemail in, wij bellen je bij de eerstvolgende gelegenheid terug. Tijdens openingstijden van de salon doen we ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren op WhatsApp berichten. Heb je vragen, wil je een afspraak maken voor een behandeling of een vrijblijvend intake afspraak of teruggebeld worden? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de annuleringsvoorwaarden. 

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Wij werken daarom ook uitsluitend op afspraak, zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen.

Kinderen

Gezien de aard van onze behandelingen en apparatuur is het niet mogelijk kinderen onder de 12 jaar mee te nemen naar je afspraak.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze salon.

Mobiele telefoons

Voor je eigen rust: mobiele telefoons uit of op stil tijdens de behandeling.

Contra-indicaties

In het belang van jouw en onze gezondheid, kun je in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld:

  • Besmettelijke (huid)ziekten
  • Griep, ernstige verkoudheid of koorts
  • Actieve koortslip
  • Zwangerschap

Indien je vragen en/of twijfels heeft naar aanleiding van het bovenstaande kun je – voorafgaand aan uw behandeling – (telefonisch)contact met ons opnemen.

Hygiëne

Wij gaan zorgvuldig met de hygiëne en veiligheid om.  Er wordt van de cliënt verwacht dat zij zich houden aan de persoonlijke hygiëne regels. Gelieve geen zware parfum dragen tijdens de behandeling en het wordt op prijs gesteld wanneer je voorafgaand aan de behandeling niet rookt.

Wees op tijd

Zorg dat je tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

Te laat komen

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor jou vrij gehouden. Mocht je dus te laat op jouw afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af om teleurstelling bij hierop volgende cliënten te voorkomen. In het geval je te laat bent is het ter beoordeling van Beautysalon La Luna of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden, kunnen de kosten voor een volledige behandeling wel berekend worden.

Verzetten of annuleren afspraak

Indien je een ingeboekte afspraak wilt afzeggen, kun je dit kosteloos tot 24 uur van te voren annuleren. Zeg je korter dan 24 uur van te voren af, zijn wij genoodzaakt om 50% van het behandeltarief in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd. Cadeaubonnen, acties of aanbiedingen komen dan te vervallen.

Betaling

Voor alle behandelingen geldt dat de totale kosten bij de eerste behandeling volledig betaald dienen te worden.

Vragen, suggesties, complimenten of klachten

Dienstverlening kan altijd beter. Op deze manier blijven wij alert en streven wij naar het beste. Wij waarderen jouw mening. Vertel het ons als wij jouw ervaring met ons, op wat voor manier dan ook, nog beter kunnen maken. Heb je klachten? Laat het ons dan ook weten.

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Beautysalon La Luna en worden niet verstrekt aan derden. Lees hier de volledige Privacy Verklaring van Beautysalon La Luna.