Geneo+ - Salon La Luna
Geneo+2021-07-02T15:14:32+02:00

Geneo+

5-in-1 Super Facial Platform

Geneo+ herdefineert gelaatsbehandelingen met de integratie van 3 innovatieve huidverbeterende technologieën in één systeem: OxyGeneo, TriPollar & Ultrasound. Eén platform kan worden ingezet voor rimpelreductie, huidverstrakking, exfoliatie, zuurstofvoorziening en verbeterde opname van actieve ingrediënten.

OxyGeneo

De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van een hele milde microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit. Dit allemaal in één behandeling, voor een mooie, frisse huid. Je ziet de huid meer volume krijgen en het voelt gladder en zachter aan.

De behandeling van OxyGeneo bestaat uit een aantal stappen waarmee tot diep in de huid gereinigd wordt. Doordat echte huidverbetering van binnenuit komt, wordt niet alleen de bovenste huidlaag behandeld, maar ook de onderliggende huidlagen.

Voor een stralende en egale huid op de lange termijn raden wij aan om meerdere behandelingen in kuurverband te ondergaan.

De behandelingen zijn het gehele jaar door te ondergaan, hebben direct resultaat en er is geen hersteltijd. De OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle huiden en is geheel pijnloos. Ook is deze toepassing zeer geschikt bij zeer gevoelige huiden bijvoorbeeld bij: couperose of rosacea. Zo heb je het hele jaar de perfecte uitstraling!

Voor de optimale huidverbetering en huidverjonging kun je de OxyGeneo behandeling uitbreiden met radiofrequentie (Tripollar) en Ultrasound.

De behandeling

Het effect van de behandeling wordt gecreëerd wanneer de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met een unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten, aangepast op de huid.

De behandeling zorgt voor een effectieve reiniging, exfoliatie, en produceert ontelbare koolstofdioxide belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten.

Hierdoor ontstaat een verhoogde zuurstoftoevoer in de weefsels die:

– Zuurstofrijk bloed direct naar het behandelde gebied stuurt
– Een vasodilatatie creëert en de bloedtoevoer verhoogt
– De celmetabolisme van de huidcellen verhoogt.

De OxyGeneo behandeling bestaat uit 3 stappen:

1- Exfoliatie: OxyGeneo De bovenste laag van de huid wordt gescrubd. Overtollige huidcellen en de dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor kan de huid sneller nieuwe ingrediënten opnemen.

2- Infuse: Insluizen van revitaliserende werkstoffen. Door de exfoliatie en een verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit kan de huid de nieuwe actieve ingrediënten beter opnemen.

3- Oxygenate: Op de huid ontstaan CO2 belletjes die zacht op het huidoppervlak uiteen spatten. Dit staat ook wel bekend als carboxy-therapie, het verhoogt de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit. Deze belletjes veroorzaken een Bohr-effect waardoor zuurstofrijk bloed direct naar het behandelgebied wordt gestuurd waarbij zowel extra zuurstof als voedingsstoffen van binnenuit in de huid komen. Het resultaat is een stralende en goed gevoede huid.

De OxyGeneo is geschikt voor het gehele gelaat en alle huid typen. Het maakt gebruik van en single-use CapSugen en Gel om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen.

Er zijn 2 soorten Capsugen:

NeoRevive™ 

Biedt een heel nieuwe standaard voor gelaatsbehandelingen. NeoRevive™ richt zich op huidverjonging  en anti-aging, verstrakking en versteviging van de huid, hydratatie, voeden en revitaliseren van de huid, huidvernieuwing, egalisatie van de huid en vermindering van fijne lijntjes en rimpels.  De huid krijgt een frisse, gladde, stevige en jeugdige uitstraling.

NeoBright™ 

Zorgt ervoor dat de teint van de huid op natuurlijke wijze verhelderd en optimaal verzorgd wordt. NeoBright™ voor huidverjeugdiging, acne en oneffenheden op de huid, verhelderen van de teint, verminderen van grove poriën en verminderen van pigmentvlekken. Het is een ideale manier om de huid te doen oplichten en verhelderen terwijl je gelijktijdig de huidtextuur verbetert. Het resultaat is een heldere en gezonde uitstraling die in balans is.

Exfoliate (dode huidcellen verwijderen)

De speciale capsule exfolieert (peelt) de huid op milde wijze. OxyGeneo exfolieert de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen. Hierdoor kan de huid de actieve werkstoffen beter opnemen.

Infuse (insluizen revitaliserende werkstoffen)

Er wordt een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden diep in de huid opgenomen door de combinatie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit.

Oxygenate (zuurstoftherapie)

De gel veroorzaakt ontelbare koolstofdioxide belletjes die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Het lichaam reageert hierop door zuurstofrijk bloed naar de huid te sturen. Het volume zal verbeteren.

Contra-indicaties

 • Zonnebrand
 • Open wondjes
 • Zwangerschap
 • Infecties
 • Actieve herpes (koortslip)
 • Tijdens gebruik van Hydro-cortisonen
 • Eczeem
 • Huidkanker

Resultaten

Het effect van de OxyGeneo behandeling is vrijwel direct waarneembaar. De huid voelt lekker fris, glad en jeugdiger aan na de behandeling. De behandeling is een effectieve krachtige oppepper voor elke huid.

Er is geen hersteltijd waardoor je dagelijkse routine direct weer kan worden opgepakt.

Deze behandeling kan o.a. worden uitgebreid met: Tripollar en Ultrasound.

TriPollar

TriPollar behandelingen verbeteren de gelaatscontouren en geven de huid een frisse, verstevigde en jeugdige uitstraling. TriPollar is de meest comfortabele en geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie for non-invasieve gelaatscontouring. Een TriPollar behandeling verwarmt de dermis intensief waardoor collageenvezels samentrekken voor een direct huidverstrakkend effect. Dit stimuleert de natuurlijke regeneratie van collageen door de fibrolasten wat de zichtbaarheid van rimpels aanzienlijk zal verminderen. TriPollar geeft zowel direct als een duurzaam lange termijn resultaat zonder chirurgie of hersteltijd.

De belangrijkste voordelen:

 • Rimpelreductie
 • Gelaatscontouring
 • Huidverstrakking
 • Huidversteviging & verjeugdiging

Ultrasound

Ultrasound behandelingen reduceren tijdelijk de dichtheid van de huidlaag waardoor kleine openingen tussen cellen ontstaan en specifieke actieve ingrediënten die op de huid zijn aangebracht beter worden opgenomen. Ultrasound zorgt voor het opbreken van deeltjes in kleinere moleculen waardoor deze beter tussen de openingen van de huidcellen kunnen reizen. Dit proces is veilig voor alle huidtypen, pijnloos en mild. Kan eveneens worden toegepast op sensitieve huidcondities (zoals rosacea).

De belangrijkste voordelen

 • Verbetert de opname van actieve ingrediënten
 • Verhoogt op milde wijze de huidtemperatuur voor een verbeterd celmetabolisme
 • Vermindert vochtophopingen

OxyBeauty Treatment

Wij laten je graag kennis maken met de OxyBeauty Treatment, ons Perfect Couple!

Laat je huid weer stralen met de OxyGeneo behandeling, deze combineert de exfoliërende (peelende) werking van een hele milde microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit. Aansluitend 15 minuten Beauty Angel Collageenlicht.

Dit allemaal in één behandeling, voor een mooie, frisse huid.
Geen hersteltijd, kan het hele jaar door worden ondergaan en is geschikt voor elk huidtype!

Verfrissende reiniging | Oxygeneo behandeling (Exfoliate/Infuse/Oxygenate) | Serum | Beauty Angel Collageenlicht

OxyGeneo, Tripollar en Ultrasound behandeling € 112,50
Kuur (3x) € 314,00      Kuur (6x) € 562,50

OxyGeneo en Tripollar behandeling € 95,00
Kuur (3x) € 265,00      Kuur (6x) € 475,00

OxyGeneo en Ultrasound behandeling € 71,00
Kuur (3x) € 198,00      Kuur (6x) € 355,00

Oxybeauty Treatment € 47,50
Kuur (3x) € 132,50       Kuur (6x) € 237,50

OxyGeneo behandeling € 62,50
Kuur (3x) € 174,40      Kuur (6x) € 312,50

TriPollar behandeling € 59,00
Kuur (3x) € 165,00      Kuur (6x) € 295,00

Ultrasound behandeling € 29,00
Kuur (3x) € 81,00      Kuur (6x) € 145,00

Afspraak maken

Tip een vriend(in) over Geneo+

Ga naar de bovenkant