cosmetische

Cosmetisch arts

Je gezicht of decolleté verjongen…kan dat? Ja dat kan!

Professionele cosmetische behandelingen bieden je de mogelijkheid om, op een medisch esthetisch verantwoorde manier,
het gezicht of decolleté een jeugdiger uitstraling te geven.

Afspraak maken

Persoonlijk, deskundig en eerlijk advies.

Sinds begin 2015 is Beautysalon La Luna een samenwerking aangegaan met een zeer ervaren cosmetisch arts, BIG geregistreerd (BIG 69053442601) en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische geneeskunde). Onze cosmetisch arts geeft je deskundig en eerlijk advies over de behandeling die het beste bij je past en over de te verwachten resultaten.

Iedere maand is er een injectablesdag bij Beautysalon La Luna. Met meer dan 20 jaar ervaring in diverse injectietechnieken,
in zowel binnen- als buitenland, ben je bij onze cosmetisch arts in zeer deskundige handen!

Score cosmetisch arts La Luna: 8,9  ‎(466 recensies op www.kliniekervaringen.nl)

Behandelingen

Voordat de behandeling start krijg je een goed inzicht in de kosten. Je kunt altijd met vragen via Beautysalon La Luna bij onze arts terecht. Risicobeperking wordt verkregen door een professionele handelwijze, waarbij voorop staat dat elke behandeling medisch verantwoord moet zijn, ook als het om het opvullen van een rimpel gaat. Maar ook door rekening te houden met de mens achter de cliënt, met respect voor ieders wensen en eigenheid.

Ervaring, professionaliteit en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat onze cosmetisch arts jou hoogstaande kwaliteit en een mooi, veilig resultaat kan bieden.

Plasmage

Plasmage, wat is dat?

Een ooglidcorrectie zonder snijden, daar komt het op neer. Een plasmage behandeling is een veilige en effectieve methode voor non-invasieve microchirurgie. Plasmage werkt op basis van plasma dat ontstaat door geïoniseerde gasmoleculen.

Voor de behandeling

Er vindt voor de behandeling altijd een consult plaats waarbij je gezondheidstoestand, je wensen, de behandelmogelijkheden en de te verwachten resultaten worden besproken. Voor aanvang van de behandeling wordt er verdovende crème aangebracht.

Hoe werkt het?

De naald wordt vlak boven de huid gehouden, een soort ‘bliksemschichtje’ is kort zichtbaar, puntsgewijs wordt het behandelend gebied aangepakt. Als reactie trekken de huidvezels samen waardoor een verstrakkend effect ontstaat. De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Na de behandeling?

Na de behandeling zijn kleine korstjes zichtbaar, deze verdwijnen binnen enkele dagen (4-7 dagen). Soms kan er zwelling zichtbaar zijn in het behandeld gebied (1-3 dagen).
Na de behandeling wordt een speciale crème aangebracht op de behandelde zone en krijg je nazorg adviezen:

 • Het is van belang de eerste 3 maanden na de behandeling de behandelde zone niet bloot te stellen aan zon of zonnebank, het aanbrengen van factor 50 wordt ten zeerste aangeraden.
 • Rust nemen de eerste dagen
 • De wonden mogen niet nat worden (niet in bad of sauna, voorzichtig douchen)
 • Geen make-up aanbrengen de eerste 2 weken na de ingreep
 • De eerste 2 weken na de behandeling wordt sporten afgeraden

Injectables

De behandeling

Injectables worden met heel dunne naaldjes in de huid, onder de huid of in een spier geïnjecteerd, afhankelijk van het type materiaal.

Omdat inbrengen van het naaldje in de huid op sommige plaatsen van het gezicht gevoelig kan zijn, gebruikt de arts soms een combinatie van een filler met een verdovingsvloeistof.
Voor de behandeling van rimpels is meestal geen verdoving nodig.

Indien gewenst kan er voorafgaande aan de behandeling een verdovende crème aangebracht worden op de te behandelen huiddelen.

De arts informeert je altijd vooraf over alle stappen in de behandeling.

Na de Behandeling

Elke injectable heeft zijn eigen effect. Zo is het bij een botuline toxine behandeling aan te raden om de eerste 2 uur na de behandeling de geïnjecteerde zones regelmatig te bewegen. Bij fillers kun je de dagen na de behandeling wat arnica of calendula creme aanbrengen. Direct na de behandeling kan de huid licht rood, iets gezwollen, gevoelig zijn of wat jeuken. Dit is een normale reactie van de huid op het injecteren. Ook kunnen blauwe plekjes ontstaan. Het is belangrijk dat je na de behandeling geen heftige inspanning doet of in de felle zon gaat. Sauna wordt afgeraden de eerste 48 uur. Eventuele roodheid mag je zonder meer camoufleren met make-up.
Binnen een paar dagen ziet de huid er meestal weer normaal uit, afhankelijk van de omvang van de behandeling en de toegepaste techniek en injectable. De arts vertelt je vooraf welke reactie je kunt verwachten.

Botuline Toxine (Botox ©, Dysport ©, Bocouture ©)

Fronsrimpels en lachrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren in het gezicht. Bij boos kijken, fronsen of lachen gebruikt men telkens dezelfde spieren waardoor rimpels ontstaan. Met botuline toxine krijg je weer het gezicht dat past bij je leeftijd.

Waarom kiezen voor een Botuline Toxine behandeling?

Een behandeling met botuline toxine is een beproefde,
veilige en effectieve manier voor het behandelen van
rimpels in het voorhoofd, rond de ogen en de mond.
Al na twee dagen zie je het eerste resultaat.

Voordelen van een Botuline Toxine behandeling:

Veilige en beproefde behandelmethode.
Geschikt voor zeer plaatselijke toepassing in het gelaat.
Binnen 2 tot 5 dagen resultaat.
Korte behandeling die een jongere en frissere uitstraling geeft.

Wat houdt een behandeling met Botuline Toxine in?

Een behandeling met botox-injectables zorgt ervoor dat de
betrokken spieren in het gezicht ontspannen en niet meer
kunnen samentrekken.

Na een behandeling met Botuline Toxine:

Worden rimpels minder of verdwijnen helemaal.
Bij fronsrimpels komen de wenkbrauwen zichtbaar omhoog.
Hangen de bovenoogleden minder.
Is je blik weer open en vriendelijk.

Resultaten van behandeling met botox:

Binnen 2-5 dagen merkt men dat de botox z’n werk doet en
na twee weken is de werking maximaal. Het resultaat is
tijdelijk, meestal tussen de 3 tot 6 maanden.

Resultaat behandeling: Fronsrimpels met Botuline Toxine (Botox, Bocouture)

Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van de spieren tussen onze wenkbrauwen. Dit gebeurt als je boos kijkt, geconcentreerd met iets bezig bent, of als je zonder bescherming in de felle zon loopt. Fronsen is niets anders dan het naar elkaar toe trekken van de wenkbrauwen, een beweging waarbij ze tegelijkertijd naar beneden worden getrokken. Hierdoor ontstaat er die bozige, wat strenge blik. Daarbij treedt er soms ook nog een dwarse lijn op, boven de neus.

De rimpels verdwijnen helemaal of worden minder. De wenkbrauwen komen zichtbaar omhoog en de blik wordt weer open en vriendelijk.

Resultaat behandeling: Lachrimpels met Botuline Toxine

Kraaienpootjes of lachrimpels staan charmant en natuurlijk. Door de mimiek in het gezicht, wordt de huid keer op keer op dezelfde plaats dubbelgevouwen. Hoe meer de mimiek gebruikt wordt (in dit geval lachen), des te meer rimpels er ontstaan en des te dieper de lijntjes op den duur worden.

Naarmate je ouder wordt verliest de huid zijn soepelheid en wordt minder elastisch. De rimpels trekken niet meer weg, maar blijven zichtbaar in de huid staan.

Een behandeling met Botuline Toxine is een effectieve manier om de lijntjes te laten verdwijnen.

Fillers (Hyaluronzuur)

Als je ouder wordt, wordt de plooi tussen neus- en mondhoek dieper. Als het onderhuids vetweefsel in de jukbeenderen naar beneden zakt, ontstaat er zwaarte in de wang boven de neuslippenplooi. Je gezicht krijgt een vermoeide en zorgelijke uitdrukking die niet meer klopt met hoe je je voelt. Hyaluronzuur fillers herstellen het volume van het jukbeen en vermindert de neuslippenplooi.
Het stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen en is ook geschikt voor het modelleren van lippen. Je gezicht krijgt z’n eigen fraaie contouren terug!

Waarom kiezen voor Hyaluronzuur fillers?

Een behandeling met Hyaluronzuur is geschikt voor het aanpakken van meerdere ‘probleemgebieden’. Van het revalitiseren van rimpels en het liften van het jukbeen tot het modelleren van lippen.

Voordelen van een behandeling met Hyaluronzuur:

• Direct resultaat.
• Vult, verbetert en verjongt de huid.
• Zorgt voor een stevige en elastische huid.
• Is ook geschikt voor het modelleren van dunne of asymmetrische lippen.
• Geeft je gezicht weer de energieke uitstraling die bij je past.

Wat houdt behandeling met Hyaluronzuur in?

De arts spuit de Hyaluronzuur filler met een dunne naald in. Je voelt daarbij een licht tintelend of brandend gevoel dat snel weer verdwijnt. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Je huid kan na de behandeling eventueel iets rood zijn, licht zwellen of blauwe plekjes hebben. Deze verdwijnen meestal snel en mag je camoufleren met make-up.

Resultaten van een behandeling met Hyaluronzuur

Behandeling opvullen wangen ter hoogte van de jukbeenderen met Hyaluronzuur voluma. Met duidelijk verjongend effect dat 1 à 2 jaar zichtbaar blijft.

Resultaat behandeling: Opvulling neus-lippenplooi en marionettenlijntjes rond de mond met Hyaluronzuur

De neuslippenplooi is de plooi die loopt van de neushoek naar de mondhoek. Als je ouder wordt, dan wordt de neuslippenplooi dieper. Dit geeft een vermoeide en zorgelijke uitdrukking in het gezicht.
De oorzaken zijn verschillend en daarmee de aanpak ook. Wanneer het onderhuidse vetweefsel vanaf het jukbeen naar beneden zakt, ontstaat er zwaarte in de wang boven de neuslippenplooi. Deze wordt met de jaren ook steeds dieper.
Door het volume van het jukbeen te herstellen met Hyaluronzuur wordt de neuslippenplooi minder en krijgt je gezicht haar duidelijke, fraaie contouren weer terug.
Door verslapping van de huid en mimiek, kan er in de huid zelf een lijn ontstaan.
Door het lachen wordt er voortdurend een plooi gevouwen in de huid, die op een gegeven moment niet meer verdwijnt.
Zo’n rimpellijn kan opgevuld worden met Hyaluronzuur.
Soms is een combinatie van bovenstaande mogelijkheden nodig.
Resultaat na injectie is onmiddellijk merkbaar en verbetert nog in de daaropvolgende week.

voor

na

Radiesse® behandeling

Een jong gezicht is symmetrisch en heeft een ‘V’-vorm. De huid is nog stevig en de contouren zijn duidelijk. Naarmate je ouder wordt, draait de ‘V’ zich om, ook al zijn je genen nog zo goed. De proporties in je gezicht veranderen, het volume neemt af, de jukbeenderen zakken naar beneden en de kin verliest z’n vorm. Het aanpakken van afzonderlijke rimpels is niet genoeg. Met Radiesse® dermal filler krijgt het gezicht z’n jeugdige uitstraling terug.

Waarom kiezen voor een Radiesse®-behandeling?

Een behandeling met Radiesse® heeft een liftend effect. Het pakt zowel rimpels als vorm- en volumeverlies in je gezicht aan. De werking van Radiesse® is langdurig, zo’n 1 à 2 jaar.

Voordelen van een Radiesse®-behandeling:

• Direct zichtbaar resultaat.
• Pakt zowel rimpels als volumeverlies in het gezicht aan.
• Stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen.
• Langdurige werking van 1 à 2 jaar.
• Zorgt voor een jeugdiger uitstraling.

Wat houdt een Radiesse®-behandeling in?

Wanneer Radiesse® (dermal filler) in de huid wordt ingebracht, duwt de gel-matrix van calcium fosfaat microsferen de gezichtcontouren omhoog met direct liftend effect en meer volume als resultaat. De gel zorgt voor de aanmaak van lichaamseigen collageen wat de volumetoename voor het ‘V’-effect verder versterkt.

Radiesse® is o.a. geschikt voor het behandelen van:

• Plooien tussen neus en mondhoeken.
• Ingevallen wangen.
• Marionetlijnen.
• Kaaklijn en jukbeenderen.
• Kin en kinplooi (veel voorkomend bij mannen).
• Handen.

Radiesse® voor de behandeling van rimpels en herstel van volume en contouren.

Het gezicht is symmetrisch en heeft een V-vorm. Hoe jonger een gezicht, hoe steviger de huid en hoe duidelijker de contouren. Met het verstrijken van tijd draait de ‘V’ zich om. Hoe goed je genen ook zijn, alle huidtypen verliezen vroeg of laat hun vorm. Proporties veranderen en volume neemt af. Jukbeenderen zakken naar beneden, de kin verliest vorm en het gezicht zakt meer naar beneden. Het resultaat: de jeugdig uitziende ‘V’ draait zich langzaam om en onze leeftijd wordt in toenemende mate zichtbaar ongeacht hoe jong we ons voelen.

Het ‘V’-effect is de oplossing om een jeugdige uitstraling te herstellen. Alleen de afzonderlijke rimpels aanpakken is niet genoeg; het gezicht moet als geheel gelift worden. Met het juiste volume en de juiste injectietechniek, krijgt het gezicht zijn optimale ‘V’-vorm weer terug en wordt het effect van rimpels en het uitzakken van het gezicht op een natuurlijke manier verminderd. Het ‘V’-effect is realiseerbaar met Radiesse® dermal filler. Wanneer Radiesse® in de huid wordt ingebracht duwt de gel-matrix van calcium fosfaat microsferen de gezichtscontouren omhoog met direct een liftend effect en meer volume als resultaat. Voor een langdurig effect stimuleren de microsferen de aanmaak van lichaamseigen collageen, wat de volumetoename voor het uiteindelijke V-effect nog verder versterkt. Bij veel mensen blijft het resultaat minstens 12 maanden zichtbaar.

voor

na

voor

na

voor

na

voor

na

voor

na

PDO-draden behandeling

PDO-draden is in de cosmetische wereld een vrij nieuwe methode voor het behandelen van rimpels en verslapte huid. Toepasbaar in zowel het gezicht als het decolleté. De draden hebben een subtiel liftend effect en lossen volledig op.

Wat houdt een behandeling met PDO-draden in?

PDO staat voor ‘polydioxanon’. Tijdens de behandeling brengt de arts draden onder de huid aan. Deze draden zijn er in verschillende soorten en lengtes. Toepasbaar in verschillende zones in gezicht en decolleté. De draden stimuleren de huid tot het zelf aanmaken van collageen en hebben een duidelijk verstevigend effect.

Een behandeling met PDO-draden is geschikt voor:

 • Liften van de huid.
 • Verminderen van rimpels.
 • Vernauwen van poriën.
 • Meer volume in het gezicht.

Wat houdt een behandeling met PDO-draden in?

Tijdens de behandeling plaatst de arts met een dunne injectienaald een PDO-draad onder de huid. Zodra de PDO-draad is geplaatst, verwijdert de arts de naald en blijft de draad onder de huid achter. De draad zit onder de huid en is niet zichtbaar.

PDO-draden is in de cosmetische wereld een vrij nieuwe methode voor het behandelen van rimpels en verslapte huid. Toepasbaar in zowel het gezicht als het decolleté. De draden hebben een subtiel liftend effect en lossen volledig op.

Waarom kiezen voor PDO-draden?

De medische wereld gebruikt al jarenlang PDO-draden tijdens operaties. De methode is beproefd maar relatief nieuw bij cosmetische behandelingen.

Voordelen van een behandeling met PDO-draden:

 • Voor huidversteviging en licht liftend effect.
 • Geschikt voor zeer plaatselijke toepassingen.
 • PDO-draden zijn er in diverse lengtes en geschikt voor kleine en grotere gebieden.
 • Stimuleert de aanmaak van collageen.
 • Lang resultaat tot wel 18 maanden.