nieuwsbrief

Ongewenste haargroei behandelen met IPL

Wil je nooit meer hoeven te scheren, harsen of epileren? Kies dan voor de definitieve oplossing: Intense Pulse Light (IPL) een lichttherapie waarmee je ongewenste haren op een heel snelle, vrijwel pijnloze en absoluut veilige manier blijvend worden verwijderd.

Maak een vrijblijvende en kosteloze intake afspraak bij ons zodat we je gericht kunnen adviseren en een behandelplan kunnen opstellen.

Intake afspraak maken

Definitief ontharen

IPL (Intense Pulsed Light), ook wel foto-epilatie genoemd, is een ontharingstechniek waarbij flitslampen een reeks van golflengten uitstralen. Je kunt deze golflengten vergelijken met het licht van een normale lamp, maar dan veel sterker. Het licht dringt door in de haarwortel. De energie die hieruit voorkomt, wordt door het pigment van de haar in de wortel geabsorbeerd en daarna omgezet in warmte. Deze hitte leidt uiteindelijk tot vernietiging van de haarwortel. Deze haar groeit uit en komt niet meer terug. Omdat haren verschillende haargroeifasen hebben, dient de behandeling een aantal keren te worden herhaald om alle haren in de anagene fase te vernietigen. Dit gehele proces is nagenoeg pijnloos.

Om haren definitief te verwijderen zijn meerdere behandelingen nodig. Daarom hebben we pakketprijzen samengesteld van 8 IPL behandelingen (deze prijzen zijn niet geldig in combinatie met andere acties).

L gebied: Ontharen van onderbenen of hele rug     € 569,00

M gebied: Ontharen van bikinilijn incl. schaamstreek of onderarmen incl. handen of bovenrug     € 289,00

S gebied: Ontharen van oksels of bikinilijn of voeten     € 179,00

XS gebied: Ontharen van bovenlip of kin of navelstreek of bakkebaarden     € 129,00

Bekijk prijzen voor losse IPL behandelingen in onze prijslijst.

Overweeg je een IPL behandeling en wil je meer informatie? Maak een vrijblijvende en kosteloze intake afspraak.

Afspraak maken