cosmetische

Beautysalon La Luna is de enige beautysalon in de wijde omgeving met zo een ruim aanbod aan gespecialiseerde behandelingen. De salon is opgericht in 2003 en gevestigd op een prachtige locatie in Haaften. Met passie voor het werk doet een (h)echt team van specialisten er alles aan om jou de best mogelijke kwaliteit te bieden. Bij Beautysalon La Luna kun je altijd rekenen op een eerlijk advies.

We zijn gespecialiseerd in onder andere permanente make-up, permanent ontharen en huid- en lichaamsbehandelingen. Door middel van regelmatige scholing en (inter)nationale beurzen zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de beauty branche. We voegen dan ook regelmatig nieuwe behandelingsmogelijkheden aan ons aanbod toe.

Beautysalon La Luna is in het bezit van verschillende ANBOS specialisaties*, waardoor een vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk is.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de volgende behandelingen:

 • Permanente Make-Up (GGD gecertificeerd en 20 jaar ervaring)
 • Definitief ontharen d.m.v. IPL en SHR met een laserachtergrond (12 jaar ervaring)
 • Verwijderen foutief geplaatste PMU en tattoeages d.m.v. laser
 • Cryolipolyse (vet bevriezen)
 • Huidverbeterende behandelingen
 • Verwijderen van pigmentvlekken d.m.v. laser
 • Verwijderen van huidoneffenheden (couperose, steelwratjes en bindweefselbultjes)

Binnen onze Beautysalon zijn wij onder andere in het bezit van de volgende diploma’s:

 •  Allround schoonheidsspecialist MBO-4
 •  Dermatologie 1 & 2 voor schoonheidsspecialisten

Wij bezitten de volgende ANBOS specialisaties:

 • Acne*
 • Elektrisch Ontharen*
 • Bindweefsel Massage
 • Shiatsu Massage
 • Camouflage*

Tevens werken wij in onze Beautysalon samen met een Cosmetisch Arts voor verschillende injectables en cosmetische behandelingen.

Afspraak maken

We doen ons uiterste best om jouw wensen mogelijk te maken. Wil je advies of een afspraak maken voor een behandeling of een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0418 – 59 12 55 of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 – 29 36 31 26.

Bezoekadres: Dreef 31, 4175 AG Haaften

afspraak maken
opleiding en ervaring

Dénise Egger

Oprichtster en eigenaresse van Beautysalon La Luna en sinds 1999 zelfstandig werkzaam in de schoonheidsbranche.

In 2001 kwam zij in aanraking met permanente make-up en besefte meteen dat dit specialisme een blijvend verschil kon maken voor mensen die er op hun best uit willen zien, op elk moment van de dag.

Nadat ze in 2003 de basisopleiding tot allround permanent make-up specialiste met succes afrondde, heeft ze zich verder gespecialiseerd in verschillende permanente make-up technieken waaronder ook correctie pigmentatie en verschillende removal technieken. Inmiddels is ze uitgegroeid tot master in PMU.

Naast het aanbrengen van permanente make-up in binnen- en buitenland, organiseert ze met regelmaat masterclasses waar internationale PMU-artists hun kennis en vaardigheden delen met andere collega’s. Aansluitend hierop heeft ze twee fora opgericht voor PMU-collega’s waar zij terecht kunnen voor vakgerichte informatie en opleidingen.

Dankzij haar jarenlange (inter)nationale ervaring heeft ze al verscheidene malen als gastspreker of gastdocent op congressen en buitenlandse academies haar kennis mogen delen.

Tot op heden volgt ze nog steeds met regelmaat nationale en internationale masterclasses, bezoekt ze beautybeurzen en congressen en worden verschillende vakbladen gelezen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken binnen ons vak. Ook samenwerken met collega’s, samen sparren, oefenen en ideeën uitwisselen, hoort daarbij. Hoe lang je ook in dit vak werkzaam bent, je kunt altijd nieuwe dingen leren en vooral ook van elkaar.

Voor een goede PMU specialist is het noodzakelijk om te investeren in o.a. bijscholingen om je zo van de beste kwaliteit te kunnen voorzien en om zo op hoog niveau te kunnen blijven presteren.