Over Ons 2018-07-29T14:03:15+00:00

Over Beautysalon La Luna

Dénise van Zandvoort-Egger

Eigenaresse van Beautysalon La Luna en sinds 1999 zelfstandig werkzaam in de schoonheidsbranche.

In 2002 kwam zij in aanraking met permanente make-up en besefte meteen dat dit specialisme een blijvend verschil kon maken voor mensen die er op hun best uit willen zien, op elk moment van de dag.

In 2003 rondde zij de basisopleiding tot allround permanent make-up specialiste met succes af. Inmiddels heeft zij zich helemaal gespecialiseerd in verschillende permanente make-up technieken.

Naast het aanbrengen van permanente make-up, organiseert ze met regelmaat masterclasses waar internationale PMU-artists hun kennis en vaardigheden delen met andere collega’s. Aansluitend hierop heeft ze twee fora opgericht voor PMU-collega’s waar zij terecht kunnen voor vakgerichte informatie en opleidingen.

Tot op heden volgt ze nog steeds met regelmaat nationale en internationale masterclasses, bezoekt ze beautybeurzen en congressen en worden verschillende vakbladen gelezen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken binnen ons vak. Ook samenwerken met collega’s, samen sparren, oefenen en ideeën uitwisselen, hoort daarbij. Hoe lang je ook in dit vak werkzaam bent, je kunt altijd nieuwe dingen leren en vooral ook van elkaar.

Voor een goede PMU specialist is het noodzakelijk om te investeren in o.a. bijscholingen om u zo van de beste kwaliteit te kunnen voorzien en om zo op hoog niveau te kunnen blijven presteren.

Opleiding en Ervaring

“Enkel door te trainen met de besten, bereikt men de top”

Sonja van Dijken

Al jaren werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste (niveau 3), ze voert ons vak met heel veel passie en plezier uit.

Bij Sonja kun je terecht voor diverse huidverbeterende en ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen, maar ook voor behandelingen als definitief ontharen, manicure en Shellac, waxen en de Lash Lift. Ze is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen zoals micro-needling met de Enterpen en bindweefsel massage.

Op het gebied van lichaamsmassages heeft zij zich gespecialiseerd in: Hotstone massage – Sabaaydi kruidenstempel massage – Lomi Lomi massage en de Deep Tissue massage.

“Team work makes the dream work”

Vera van der Hoef

Vera is een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste (niveau 4), pedicure en visagiste.

Ze is in het bezit van verschillende Anbos specialisaties zoals: Acné, Bindweefselmassage en Shiatsu massage.

Je kunt bij haar terecht voor gespecialiseerde huidverbeterende en ontspannende gezichts- en lichaamsbehandelingen, pedicure behandelingen maar ook voor behandelingen zoals Wimperextensions, Manicure en Shellac, Henna Brows en de Lash Lift.

Ook is Vera binnen Beautysalon La Luna dé specialiste in Threaden (epileren met draad) en Tanden bleken. 

“Steeds nieuwe dingen leren, houdt je gemotiveerd”

Jill de Jong

Als communicatiestudent wordt ze opgeleid tot een echte communicatie goeroe en is zij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media.

Voor Beautysalon La Luna zorgt zij dat nieuwe en bestaande klanten up to date blijven van het laatste nieuws, de acties, trends en evenementen. Deze zijn te vinden via onze socials en op de website.

“Naar mijn mening kan Beautysalon La Luna echt het verschil maken in de beautybranche door de mogelijkheden die zij bieden en de kwaliteit die zij leveren. Ik zie La Luna als professioneel vakwerk op maat. La Luna verdient een podium en ik zal er alles aan doen om dit goed over te brengen op bestaande en nieuwe klanten.”

“Samenwerken is elkaar versterken”

Dr. Pascal Gyselinck

Dr. Pascal Gyselinck promoveerde in 1986 tot Doctor in de Geneeskunde aan de Universiteit van Gent en bouwde in de loop der jaren een ruime ervaring op in injectietechnieken in zijn praktijk en in samenwerking met diverse cosmetische centra.

Met regelmaat volgt hij opleidingen in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en zo een blijvende optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Dr. Gyselinck is geregistreerd in Nederland onder het BIG registratienummer 69053442601 en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische geneeskunde).