cosmetische

Vet bevriezen (Cryolipolyse)

Stoor jij je ook aan vervelende vetrolletjes op buik, rug, bovenbenen, armen of kin?

Middels de wetenschappelijk onderbouwde en bewezen cryolipolyse techniek ‘lokaal en gedoseerd bevriezen van vetcellen’ kunnen wij bij mannen en vrouwen de probleemzones zoals buik, love handles, bovenarmen ‘kipfiletjes’, binnenkant bovenbenen en billen effectief en definitief aanpakken. Zonder operatie, zonder pijn en zonder hersteltijd.

Beautysalon La Luna maakt enkel gebruik van de nieuwste en beste apparatuur die in Nederland ontworpen is, de Body-wizard van MedCos Skinsolutions. Wij willen immers enkel het beste resultaat!

Boek de behandeling of een gratis intake afspraak

Afspraak maken

Hoe werkt vet bevriezen?

Cryolipolyse ‘het bevriezen van vetcellen’ is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de moeilijke vetrolletjes kwijt te raken. Al na één behandeling kun je tot 20% reductie in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd.

Een behandeling duurt gemiddeld een uur en over het algemeen zijn 3 behandelingen nodig om het meest optimale resultaat te bereiken. Tussen de behandelingen van eenzelfde plaatsing/zone dient een periode te zitten van 8-12 weken.

De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Echter kunnen altijd nieuwe vetcellen ontstaan door een aanpassing in levensstijl zoals te veel eten.
Met name het vergroten/opblazen van vetcellen en het splitsen wordt veroorzaakt door de levensstijl. Men kan er dan voor kiezen om 1 of meerdere onderhoudsbehandelingen per jaar in te plannen.

De wetenschappelijk bewezen Cryolipolyse behandeling van Beautysalon La Luna biedt jou de oplossing om op een eenvoudige en pijnloze manier definitief van je ongewenste vetcellen af te komen. Met deze behandeling worden de vetcellen plaatselijk bevroren waardoor ze zullen verdwijnen en dus niet verkleinen of verplaatst worden zoals met andere technieken, sporten en diëten wel gebeurt. In gemiddeld 3 behandelingen van een uur heb jij je ideale figuur!

Cryolipolyse is ontwikkeld door dermatologen. Het effect van de behandeling is wetenschappelijk bewezen.

De Cryolipolyse techniek is ontwikkeld door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat verbonden is aan Harvard Medical School.

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat Cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.

Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd. De vetcellen worden na de behandeling afgebroken en binnen een aantal weken verlaten ze het lichaam op een natuurlijke manier het lichaam, dat wil zeggen via urine en ontlasting.

Hoe gaat de behandeling bevriezen vetcellen in zijn werk?

Gratis en vrijblijvende intake afspraak

Tijdens de (gratis) intake afspraak bepalen wij samen het te behandelen gebied, je probleemzone(s). Onze Cryo-specialist kijkt of de behandeling realiseerbaar is en zal de contra-indicaties en het toestemmingsformulieren met je doorspreken. Indien mogelijk zal gelijk de eerste behandeling plaatsvinden en anders wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Cryolipolyse behandelt de vetcellen die tussen de opperhuid en spieren liggen. Cryolipolyse is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit is alleen te verminderen door veel lichaamsbeweging en een gezonde voeding. Samen met onze specialist stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin staat precies vermeld welke plaatsen op je lichaam behandeld kunnen worden met het vetbevriezingsprogramma en wat de kosten hiervan zullen zijn.

Contra indicaties

Bij een aantal aandoeningen is het niet mogelijk/verstandig om een behandeling te ondergaan, neem contact op bij twijfel om te kijken wat er mogelijk is.

 • Oncologische huidaandoeningen
 • Hartinfarct jonger dan 6 maanden
 • Trombose
 • Pacemaker of inwendige defibrilator
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Verse littekens van operaties (niet jonger dan 2 maanden)
 • Koorts
 • Tumoren
 • Koude-allergie (fenoneem van Reynaud)

Afspraak maken

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling maakt de specialist foto’s van de te behandelen zone(s). Deze foto’s zijn om de voortgang gericht te kunnen monitoren en worden uiteraard volledig vertrouwelijk behandeld. De specialist zal de zone(s) op de huid aftekenen waarna men op de behandelstoel plaats kan nemen. Om de huid te beschermen tegen de gedoseerde kou wordt een koel gelmembraan aangebracht. De behandelkop wordt op de huid aangebracht en de sterke vacuüm zuigt de huid en vetcellen in de behandelkop. Hierdoor kunnen de vetcellen optimaal gekoeld en gekristalliseerd (bevroren) worden. Een natuurlijke ontsteking en verwijderingsproces treedt in gang (Apoptose), waardoor het lichaam de gekristalliseerde vetcellen zal verwijderen.

Tijdens de behandeling

Aan het begin van de behandeling wordt de huid en vetcellen middels een krachtige vacuüm in de behandelkop gezogen tussen twee koelplaten, die zich in de behandelkop bevinden. Deze vacuüm kan een trekkend en knijpend gevoel geven. Het weefsel wordt eerst enkele minuten gecontroleerd verwarmd en daarna sterk gekoeld. De eerste paar minuten kun je tintelingen voelen, wat veroorzaakt wordt door de kou. Deze sensatie verdwijnt binnen een aantal minuten zodra de zone gevoelloos wordt door de kou.

Tijdens de behandeling kun je gewoon van je telefoon gebruik maken via ons gratis wifi netwerk, is er een tablet beschikbaar waar men op kan Netflixen of muziek luisteren, kun je wat lezen of gewoon ontspannen liggen. De behandeling van een zone duurt 1 uur. Hierna wordt de behandelkop van de huid verwijderd en wordt de plek intensief gemasseerd.

Na de behandeling

Aangezien het geen chirurgische ingreep is, is er geen hersteltijd. Na de behandeling kun je gewoon jouw dagelijkse activiteiten verder oppakken. De specialist zal je wel nog enkele aandachtspunten meegeven waar je op dient te letten.

Resultaten vet bevriezen d.m.v. voor en na foto’s

Vet bevriezen gaat in zones en plaatsingen (behandelkoppen). Iedere zone is 2 normale of 1 grote plaatsing (bijvoorbeeld buik, een 3de plaatsing is op deze locatie optioneel).

Enkele voorbeelden;

 • Armen, hierbij zijn 2 plaatsingen op 1 zone in 1 uur mogelijk.
 • Buik, dit is geheel afhankelijk van de locatie en hoeveelheid van het vet. Of er 1 of 2 plaatsingen tegelijk mogelijk zijn wordt bij ons in de praktijk bekeken.
 • Wanneer er 2 zones zijn die niet tegelijk kunnen, maar je wilt ze wel beiden behandeld hebben, kan een zone in het eerste uur behandeld worden en in het tweede uur de andere zone.

Zoals je in bovenstaande voorbeelden kunt zien zijn het aantal plaatsingen/behandelkoppen in een uur afhankelijk van de lichaamslocatie, een eventuele combinatie behandeling en de hoeveelheid aanwezig vet. Dit zullen wij dan ook altijd in onze praktijk moeten bekijken en bespreken tijdens een gratis intake afspraak.

We kunnen de prijs bepalen naar aanleiding van een gratis en geheel vrijblijvende intake afspraak. We nemen dan jouw wensen door en stellen een behandelplan op.

Bij vet bevriezen gaat het om de resultaten. Daarom behandelen wij enkel in kuur verband. Een kuur bestaat uit 3 behandelingen van 60 minuten.
Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde zone dient een periode te zitten van 8-12 weken.

 • Wetenschappelijk bewezen
 • Tot 20% plaatselijke vetreductie per behandeling
 • Veilig en snel
 • 4 behandelkoppen welke tegelijk gebruikt kunnen worden
 • Voor mannen én vrouwen

Aanbieding

Wij hanteren momenteel een hele aantrekkelijke aanbieding. Boek daarom vandaag nog een gratis intake afspraak en informeer geheel vrijblijvend naar onze lopende aanbieding.

Boek een gratis intake

De Cryolipolyse Kin Behandeling

De Cryolipolyse Kin Behandeling

Met onze nieuwste Bodywizard Kin Applicator is het mogelijk om de vetcellen van de onderkin veilig, snel en definitief te bevriezen door middel van de allernieuwste 360◦ technologie.

Wij hanteren enkel kuren voor deze behandeling om zo tot het beste resultaat te komen.

De prijs van de cryolipolyse kuur van 3 behandelingen voor de onderkin is  € 299,- nu voor € 249,-

Maak een afspraak