nieuwsbrief

Verwijderen huidoneffenheden

Beautysalon La Luna is gespecialiseerd in de definitieve verwijdering van huidoneffenheden, zoals:

Bij de behandeling van oneffenheden herstelt de huid zich met een korstje dat ongeveer zeven tot veertien dagen blijft zitten. De nieuwe, gezonde huid is roze en heeft tijd nodig om dezelfde kleur te krijgen als de rest van de huid. Afhankelijk van de plek op de huid en de locatie duurt dit gemiddeld twee maanden. Indien er niet aan gekrabd wordt zal het herstel zonder littekens zijn.

Nadat het korstje er is afgevallen, mag het plekje eventueel gecamoufleerd worden. De huid kan gereinigd en verzorgd worden zoals je gewend bent.

Het resultaat

  • Egalere huid zonder huidoneffenheden
  • Snel herstel van de behandelde huid
  • Korte behandeling
  • Snel resultaat

De huidspecialistes bij Beautysalon La Luna hebben een opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialiste gevolgd maar mogen geen diagnoses (goedaardig of kwaadaardig) stellen, bij twijfel verwijzen wij vóór de behandeling door naar de huisarts.

Verwijderen huidoneffenheden vanaf   € 25,00

Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek

Intake afspraak maken

Tip een vriend(in) over het verwijderen van huidoneffenheden

 Steelwratjes (fibromen)

Fibromen, ook wel steelwratjes genoemd, zijn goedaardige bindweefselwratjes. Ze kunnen voorkomen op oogleden,in de hals, op armen en onder de oksels. Iedereen van 30 jaar en ouder heeft er wel ergens een of meerdere fibromen op de huid.

Fibromen verwijderen wij door middel van electro-coagulatie. Er wordt gebruik gemaakt van een minuscuul naaldje waarmee we enkele seconden stroom geven in het steeltje van de fibroom. Door de stroom ontstaat er warmte in het steeltje, waardoor de fibroom beschadigt en verwijderd wordt.

Afspraak maken

Couperose

Couperose zijn kleine, rode vaatjes die vaak voorkomen in het gezicht. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen door een heel fijn naaldje (zo dik als een haartje) in het vaatje te brengen. Het naaldje wordt warm waardoor de eiwitten in het bloedvaatje oplossen en het bloed stolt. Hierdoor trekt het couperosevaatje weg. Je voelt alleen een klein prikje en de behandeling is volkomen veilig.

Het resultaat is blijvend, de adertjes die dicht zijn blijven ook dicht. Echter is het wel mogelijk dat er nieuwe adertjes ontstaan op andere plekken. Dit is helaas met geen enkele methode tegen te houden omdat het ook een proces van huidveroudering is. Het is moeilijk om vooraf te zeggen hoeveel behandelingen je nodig hebt. Het is wel zo dat je na één behandeling al resultaat ziet. De couperose die is weggehaald, is ook weg.

Alleen de neus is wat complexer en heeft vaak meer behandelingen nodig omdat daar veel vaatjes zitten en er vaak ook nog couperose onder het weggehaalde vaatje zit. Na de behandeling kan de huid enige tijd rood zien en kunnen er kleine puntkorstjes ontstaan. Houd er rekening mee de eerste 24 uur sterke doorbloeding te vermijden en beperk daarom het gebruik van koffie, alcohol, aspirine en fanatiek sporten.

Afspraak maken

Bloedblaasjes

Bloedblaasjes zijn kleine, rood tot paarse blaasjes. Normaal gesproken komen ze op het bovenlichaam voor en dan meestal op je decolleté of gezicht. Maar ook op de benen komen ze voor. Je kunt ze in verschillende groottes hebben. Bloedblaasjes zijn onschuldig, maar als je ze niet zo fraai vindt kun je ze eenvoudig met een coagulatiebehandeling weg laten halen.

Na de behandeling is het verstandig de kleine wondjes een aantal dagen zo droog mogelijk te houden. Hoe droger de plekjes blijven, hoe mooier ze genezen. Vermijd daarom zwembad of sauna. Het is verstandig om de behandelde huid gedurende minstens 6 weken na de behandeling niet bloot te stellen aan fel zonlicht of zonnebank.

Afspraak maken

Spinvormige adertjes (spider naevi of spinnetjes)

Spider naevus is een soort spinnetje van bloedvaatjes, dat meestal voorkomt in het gezicht (wangen, onder de ogen of neus).

Meestal is één behandeling al effectief om een spinnetjes te verwijderen. Hiervoor wordt dezelfde methode gebruikt als bij het verwijderen van couperose.

Afspraak maken

Gerstekorrels (milia’s)

Een gerstekorrel (ook wel milia genoemd) is een verstopping van een talgkliertje. Hierdoor ontstaat er een klein wit onderhuids bultje welke bestaat uit keratine. Deze bultjes zijn volkomen onschuldig maar cosmetisch storend en kunnen bij iedere leeftijdscategorie voorkomen.

Afspraak maken