cosmetische

Permanente make-up

Permanente make-up (PMU) ofwel cosmetische pigmentatie is voor iedereen die:

  • er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien
  • weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken
  • lijdt aan de ziekte Alopecia of Trichotillomanie
  • aan chemotherapie gaat beginnen of heeft ondergaan
  • littekens of imperfecties heeft of een imperfecte liplijn heeft.

Ook als je allergisch bent voor gewone make-up, niet tevreden bent met de huidige vorm of (tijdelijk) geen haargroei hebt, is permanente make-up de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten, in de sauna en met zwemmen. Permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet uit.

Bekijk PMU prijzen

Wenkbrauwen

Wie wil er geen volle, mooi gevormde wenkbrauwen? Permanente make-up bij wenkbrauwen is aan te bevelen als je door omstandigheden weinig of geen haar hebt of niet tevreden bent over de vorm of dikte van uw wenkbrauwen. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met PMU worden gecamoufleerd. Op een geheel natuurlijke manier worden de wenkbrauwen op de contouren van het gezicht afgestemd met PMU dmv schaduwtechniek of hairstrokes (getekende haartjes).

Wenkbrauwen moeten uiteindelijk heel natuurlijk worden. Dit kan doordat verschillende technieken gecombineerd (kunnen) worden: haistrokes en schaduw. Heel belangrijk is dat er een ruime keuze is aan kleurpigmenten. Na de behandeling is de kleur in eerste instantie donkerder dan na verloop van het helingsproces. In de eerste week na de behandeling neemt de kleurintensiteit met ca. 40% af. De komende weken na de behandeling zal de kleur verzachten en een natuurlijk uiterlijk krijgen.

Hairstroke techniek

Hairstroke techniek, ook wel haartjes techniek genoemd, voor zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. Met een flinterdunne naald wordt een wenkbrauw geheel of gedeeltelijk gecreëerd door haartjes “te tekenen” (pigmenteren) in de huid. Er ontstaat zo een heel natuurlijk effect na genezing. Deze techniek wordt ook gebruikt om ontbrekende stukjes (bijv. littekens) in de wenkbrauwen op te vullen.

Maak een gratis intake afspraak

Afspraak maken

Tip een vriend(in) over PMU hairstroke

Powder techniek

Powder- ofwel schaduwtechniek, voor zachte poederachtige maar toch aanwezige wenkbrauwen. Met de schaduwtechniek wordt de wenkbrauw ingeschaduwd en een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd waardoor een natuurlijk zachte wenkbrauw ontstaat na genezing. Dit wordt ook wel ombretechniek genoemd.

Maak een gratis intake afspraak

Afspraak maken

Tip een vriend(in) over PMU powder

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken zeker als deze geaccentueerd worden door een eyeliner. Door middel van permanente make-up (PMU) kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid.

Bij de eyeliners wordt tussen en/of boven de wimperhaartjes gepigmenteerd. Een strakke (XL) eyeliner met of zonder ‘wing’ of een infralash (tussen de wimperhaartjes) voor een natuurlijke en volle oogopslag, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Maak een gratis intake afspraak

Afspraak maken

Tip een vriend(in) PMU eyeliner

Lippen

Bij de lippen kun je kiezen voor een duidelijk aanwezige lipliner in de door jou gewenste kleur of voor een minder opvallende lipliner om een vage lipcontour weer mooi strak en duidelijk te maken. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduweffect te laten verlopen of de hele lippen in te kleuren (full lips) waardoor er na genezing een mooie zachte kleur op de lippen achterblijft. Je lippen zullen hierdoor optisch voller lijken.

Maak een gratis intake afspraak

Afspraak maken

Tip een vriend(in) over PMU lippen

Tepelhof pigmentatie (Areola)

Permanente make-up kan, naast cosmetisch, ook medisch toepast worden. Bij Beautysalon La Luna kun je terecht voor de reconstructie van de tepel en tepelhof door middel van een veilige en esthetische oplossing namelijk een Areola pigmentatie.

Areola pigmentatie kan een uitkomst bieden voor diegene die een, al dan niet preventieve, borstreconstructie hebben ondergaan ten gevolge van borstkanker, waardoor ze geen tepel(hof) meer hebben. Door speciale technieken en kleurnuancering is het mogelijk om een optisch 3D resultaat te creëren. Direct na de behandeling zal het 40/50% feller en donkerder ogen dan na de genezingsperiode. Het betreft een ‘echte” tatoeage.

De behandeling kan pas 3 maanden na de borst- en tepelreconstructie uitgevoerd worden.

Wij vragen voor een tepel tattoeage een bijdrage van € 175,- voor een tepel en voor beide tepels € 275,-. Een eventuele nabehandeling binnen 8 weken is kosteloos. Let op: deze behandeling wordt niet door de verzekering vergoed!

Maak een gratis intake afspraak

Afspraak maken

Tip een vriend(in) over PMU areola

Hygiëne en veiligheid staan voorop.

Permanente make-up is veilig. Zelfs mensen met een allergische huid kunnen de behandeling ondergaan. Je hoeft ook niet dagenlang thuis te blijven na een behandeling. Je dient wel de nazorginstructies te volgen die je van ons mee krijgt.

Hygiëne en kwaliteit

Sinds 1 juni 2007 mag Permanente make-up (PMU) uitsluitend worden aangebracht door salons met GGD-vergunning. Beautysalon La Luna beschikt over deze vergunning. Wij werken dus volgens strenge richtlijnen op het gebied van hygiëne, veiligheid, nazorg en voorlichting.

Wij brengen de PMU aan met een zeer modern, geavanceerd en veilig apparaat. Dit is de “Derma Medical”, dit apparaat wordt ook gebruikt in ziekenhuizen. Het apparaat is digitaal gestuurd en werkt op de millimeter nauwkeurig.

Wat is de kwaliteit van de pigmenten?
De pigmenten, welke wij gebruiken, voldoen aan de strengste Europese normen (CE-gekeurd) en de kleurstelling en kleurintensiteit zijn van hoge kwaliteit. Tevens zijn ze zeer goed getest en onderzocht op allergieën (voorzien van INCI-codes), hypo-allergeen en geven een heel natuurlijk resultaat. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald om de hygiëne te garanderen.

Maak een gratis intake afspraak

Afspraak maken