nieuwsbrief

Skinboosters

Is je huid toe aan een langdurige opfrisser? Ben je niet tevreden over hoe je huid eruitziet? Is je huid droog of vaal, zie je fijne lijntjes of de eerste tekenen van volumeverlies in je huid? En heb je het gevoel dat je crèmes en maskers niet helemaal (meer) doen wat je wilt dat ze doen? Dan is een Skinbooster misschien wel wat voor jou.

Hoe werkt een Skinbooster?

Wat kan een Skinbooster voor mij doen?

Een Skinbooster kan je helpen bij droge, vale, slappe of losse huid, fijne lijntjes of ondiepe rimpeltjes en bij hyperpigmentatie. Een Skinbooster vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de toename van het volume van je huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. Je huid gaat er weer fris en stralend uitzien!

De hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten van een Skinbooster komen in en niet op je huid terecht. Zodat ze meteen op de juiste plek, gericht en intensief, kunnen doen wat ze daar moeten doen. Bij een Skinbooster (een cocktail van Hyaluronzuur aangevuld met actieve ingrediënten) is 97% van de actieve ingrediënten effectief. Voor elke huidsituatie is er een specifieke Skinbooster.

Waar helpt een Skinbooster bij?

Onze RRS® Skinboosters bieden verschillende ‘cocktails’ aan ingrediënten voor verschillende doelstellingen en huidcondities:

 • Droge, vale huid.
 • Volumeverlies van de huid (invallende wang- en kaaklijnen).
 • Slappe, losse huid.
 • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen.
 • Haarverlies.

Een Skinbooster geeft je huid een enorme boost. Je huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan.

Wat is een Skinbooster?

Onze RRS® Skinboosters bestaan uit natuurlijk Hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten (zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren), die met elkaar de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Welke combinatie van ingrediënten het beste bij jou past, is afhankelijk van wat je wilt bereiken en wat je huid nodig heeft, en wordt door je behandelaar bepaald.
Er zijn Skinboosters voor je gezicht, hals en decolleté en voor je lichaam, maar ook voor je haar (als je last hebt van dunner wordend haar of ongewenst haarverlies).

Hoe wordt een Skinbooster toegediend?

Skinboosters worden ingebracht door middel van Microneedling. Het voordeel van Microneedling ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. Niet alleen komen die oh zo waardevolle ingrediënten daarmee precies op de plek waar je huid ze het hardst nodig heeft, maar Microneedling zorgt ook voor een betere doorbloeding en activeert het collageen en de Elastine in je huid.
Door te behandelen met een Skinbooster krijgt je huid dus echt een enorme boost. Je huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan.

De behandeling

Voor de behandeling

Voor de behandeling wordt je huid gereinigd. Je neemt plaats in een comfortabele behandelstoel en de behandelaar begint zachtjes met de behandeling. In de meeste gevallen voel je er weinig meer van dan een lichte druk, tinteling of prikkeling. Een goed teken, want dan heeft de behandeling effect.

Na de behandeling

Je huid kan er wat rood uitzien, maar dit trekt na enkele uren weer weg. Hoe lang dat precies duurt, is afhankelijk van je huidtype.
De dagen na de behandeling voelt je huid lekker fris en gehydrateerd, lijntjes worden zichtbaar verzacht en je huid ziet er voller, stralend en gezond uit.

Het is raadzaam om het de eerste 24 uur na de behandeling even rustig aan te doen: niet sporten en niet naar de sauna.

Behandelplan op maat

Het behandelplan wordt afgestemd op enerzijds het resultaat dat je wilt bereiken en anderzijds wat je huid nodig heeft. Doorgaans geeft een kuur van 3 tot 6 behandelingen, met een interval van 2 weken tussen de behandelingen, het beste resultaat.

Het gebruik van passende huidverzorgingsproducten zal het resultaat van de behandeling ondersteunen en optimaliseren. Onze huidspecialiste adviseert je hier graag in. Je zult zien dat het volume in je huid toeneemt, je huid steviger wordt en de teint egaler. Kortom: dat je weer een frisse, stralende huid krijgt!

Contra-indicaties

 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Actieve herpes (koortslip)
 • Beschadigingen aan de huid zoals Eczeem
 • Actieve Acne
 • Huidkanker en/of Chemo
 • Overleg met je behandelaar als je behandeld wordt met immunosuppressiva of corticosteroïden en
  wanneer je een auto-immuunziekte, diabetes type 1 of acute reumatoïde artritis hebt.

Resultaat voor en na een kuur van 3 behandelingen:

De kracht van combineren

Afhankelijk van wat je wilt bereiken en wat je huid nodig heeft, kunnen Skinboosters ook in combinatie gebruikt worden. Een voorbeeld: als je huid én volume én versteviging nodig heeft, dan kan de kuur ook samengesteld worden uit Hyalift® ProActive en HA Tensorlift. Deze ‘cocktail’ geeft je precies wat je dan nodig hebt.

Wat kan ik zelf doen voor een maximaal resultaat?

 • Gebruik thuis geadviseerde, passende huidverzorgingsproducten om de behandeling te ondersteunen en een langdurig resultaat te houden. Onze huidspecialiste adviseert je hier graag in.
 • Heel belangrijk: bescherm je huid! Zon is van grote invloed op het huidverouderingsproces. Gebruik daarom altijd een SPF factor 30 of hoger om je huid tegen UV-stralen en warmte te beschermen (ook als je in de schaduw zit).
 • Houd het behandelresultaat op peil met periodieke losse behandelingen.

Onze Skinboosters

De meest door ons toegepaste Skinboosters:

Met RRS® HA Eyes worden wallen en donkere kringen behandeld. Het zorgt voor een minder vermoeide uitstraling en herstelt de oogcontouren.
RRS® HA Eyes bevat hyaluronzuur gecombineerd met vitaminen, anti-oxidanten en ingrediënten die een blekend en stimulerend effect hebben op de bloedcirculatie. Een behandeling bestaat uit 4 sessies met een interval van twee weken.

RRS® HA bevat 72 actieve ingrediënten die geschikt zijn voor alle huidtypes, voornamelijk in de leeftijdscategorie 25-45. Vitaminen, aminozuren, vetzuren en antioxidanten zorgen ervoor dat de cellen in de huid worden gevoed en vernieuwen. Kortom het: geeft volume, verbeterd de teint van de huid, hydrateert en geeft een stralende glans.

RRS® HA Tensor Lift is een Skinbooster met hyaluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol). Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastieke en voedt de cellen. RRS® HA Tensor Lift hydrateert, verbetert de teint en verstrakt de huid. Het is bijzonder geschikt voor een rokershuid en een zonbeschadigde huid.

RRS® Hyalift® 75 geven in verband met de hoge concentratie hyaluronzuur een enorme hydratie aan de huid en hebben daarbij een antioxidante werking. Dit laatste komt o.a. door de resveratrol, een zeer sterke anti-oxidant tegen veroudering. RRS® Hyalift® 75 kan worden gecombineerd met RRS® HA Tensor Lift en of kan gekozen worden om het te combineren met RRS Silisorg, voor een gelijktijdige collageenstimulatie.

XL Hair® bestaat uit hyaluronzuur, vitaminen, groeifactoren (FGF) en een bio-revitalisatie-complex. Samen zorgen deze stoffen er voor, dat haarzakjes die onvoldoende voedingsstoffen hebben, worden gevoed en opnieuw worden geactiveerd.

RRS Hair XL (6x)

€ 685,00

Skinbooster RRS HA

€ 150,00

Skinbooster RRS HA (4x)

€ 510,00

Skinbooster RRS HA Eyes

€ 140,00

Skinbooster RRS HA Eyes (4x)

€ 475,00

Skinbooster RRS HA Tensorlift

€ 175,00

Skinbooster RRS HA Tensorlift (4x)

€ 595,00

Skinbooster RRS HAHyalift 75

€ 175,00

Skinbooster RRS HA Hyalift 75 (4x)

€ 595,00