Overige behandelingen bij Salon La Luna

Salon La Luna biedt naar onze basis behandelingen zoals permanente make-up, IPL en cosmetische behandelingen ook andere behandelingen. We hebben deze extra behandelingen hieronder genoteerd. Heeft u specifieke vragen of wensen, neem dan aub altijd even contact op.

Permanente Make-Up (PMU) wenkbrauwen - techniek hairstrokes

Fractional Needling

Bij deze mechanische techniek wordt dmv een speciale Fractional Needle-module in enkele minuten honderden minuscule openingen in de huid gemaakt. Een speciaal druksysteem in de module zorgt ervoor dat de werkstof (bijv.Hyaluronzuur = lichaamseigen eiwit) echt in de huid wordt geduwd. De module heeft een cirkelvormige 7-puntsnaald met een onderlinge naaldafstand van 1,5 millimeter. Hiermee kunnen snel grotere oppervlakken worden behandeld.

De fractional needling techniek is veel effectiever dan de klassieke Derma-roller techniek. Er wordt ongeveer 2 tot 3 keer zoveel werkstof in de huid gebracht dan bij de Derma-roller.

Tip een vriend(in) over Fractional Needling

Diamond Microdermabrasie

Diamond Microdermabrasie vernieuwt en verjongt de huid. Het is een mechanische niet-operatieve dieptepeeling. Niet te vergelijken met een normale peeling, Diamond MDB werkt maar liefst 50x intenser.

Op effectieve wijze wordt de huid ontdaan van dode huidcellen en wordt de bloedcirculatie en de aanmaak van cellen in het bind-weefsel van de huid gestimuleerd. Het resultaat na een behandeling is een huid die jonger en gezonder oogt.

Tip een vriend(in) over Diamond Microdermabrasie

Permanente Make-Up (PMU) wenkbrauwen - techniek hairstrokes

Permanente Make-Up (PMU) wenkbrauwen - techniek hairstrokes

Harsen

Harsen is een tijdelijke manier voor het verwijderen van ongewenste haargroei voor ongeveer 3 tot 6 weken. Haren groeien niet allemaal tegelijk en daarom zal er na een  week weer enige haren zichtbaar zijn. Dit zijn haren die op het moment van harsen nog door de huid heen moesten komen. Het beste kan men, om zo glad mogelijk te blijven, 1 x per 2 à 3 weken harsen.

Tip een vriend(in) over harsen

Waarmee rekening te houden

Voor een goede hechting van de hars dient het haar ongeveer 4 a 5 mm lang te zijn. 24 uur van te voren geen vette oliën of bodylotions gebruiken omdat de hars dan minder goed hecht. Vlak voor, tijdens en na de menstruatie kan het harsen gevoeliger zijn. Dit is ook het geval bij griep of verkoudheid. De dag zelf, niet voor of na de behandeling zonnebaden of zonnebanken. Gebruik een goede zonnebrandcreme met hoge beschermingsfactor als je gaat zonnen (na 24 tot 48 uur).

We harsen niet op een zonverbrandehuid, nieuw littekenweefsel en bij andere, al dan niet open, huidafwijkingen. Laat bij voorkeur niet harsen als je medicijnen slikt die de gevoeligheid van de huid beïnvloeden zoals Retin A, Accutane, Tetracycline of Glucolic Acid.

Prijzen harsen

Onderbenen incl. knie € 17,50
Onder- en bovenbenen € 32,50
Onderarmen en ellebogen € 16,00
Oksels of bikinilijn € 14,50
Bovenlip of kin € 8,00
Bovenlip en kin/kaaklijn € 12,50
Borst, buik of rug € 24,00

Overige deelbehandelingen

Epileren of harsen wenkbrauwen € 8,50
Verven wimpers of wenkbrauwen € 8,50
Verven wimpers én wenkbrauwen € 14,00
Epileren wb en verven wimpers of wb € 14,00
Epileren wb en verven wimpers én wb € 19,00

Prijzen onder voorbehoud 1 februari 2016