Sinds dit jaar kan je bij Beautysalon La Luna komen voor wenkbrauwen met de SofTap® techniek. We hebben al vele mooie voor en na foto’s langs zien komen. Maar wat is SofTap® nou precies? In de onderstaande blog willen we jou graag uitleggen waarom SofTap® zo een ontzettende mooie techniek is en waarom jij dit ook zou willen!

SofTap® Techniek

Deze techniek staat erom bekend dat het een makkelijke maar ook veilige manier is om pigmentkleuren in de huid te brengen. De naald van deze techniek is ontworpen om comfortabelheid, snel herstel, complete controle en weinig touch-up te realiseren. Daarnaast is eigenlijk de belangrijkste reden dat deze techniek voor de meest natuurlijke look zorgt en dat is uiteindelijk wat we allemaal willen.

De kenmerken van de SofTap® Techniek

Met de SofTap® techniek kunnen we een mooie natuurlijke look creëren, maar we kunnen nog veel meer:

  • Het licht opvullen van wenkbrauwen;
  • Volle lippen kleur;
  • Het optisch voller maken van de lippen;
  • Het camoufleren van littekens;
  • Correcties uitvoeren;

Hoe werkt deze methode?

Het is eigenlijk heel erg simpel. Al de naalden zijn strak langs elkaar geplaatst in een platte hoek, zoals hieronder zichtbaar is:

SofTap®

De naalden worden zachtjes op de huid geplaatst, dan worden de naaldjes zachtjes naar voren en achteren bewogen, door middel van een tap beweging. Deze techniek zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk kleur in de huid kan krijgen met iedere beweging.

Waarom de SofTap® Techniek?

Het beste antwoord wat we hier op kunnen geven is: maximum comfort! Wanneer je terugkomt van je PMU afspraak zijn vaak de eerste vragen: ‘Deed het pijn?’. Het meest voorkomende antwoord hierop is vaak: ‘Het viel hartstikke mee’, ‘Ik ben in slaap gevallen’, ‘Epileren is pijnlijker’. Deze techniek zorgt ervoor dat de het er uiteindelijk niet alleen mooi en natuurlijk uitziet maar ook dat je je niet oncomfortabel zult voelen.

Een aantal voorbeelden die gedaan zijn bij Beautysalon La Luna met de SofTap® Techniek:

SofTap® SofTap® SofTap®

Wil je meer informatie of wil je meteen een afspraak maken? Ga dan naar onze contact pagina!