Door de jaren heen hebben duizenden vrouwen, maar ook mannen het fenomeen Permanente Make-Up ontdekt. PMU is er dan vooral om het leven makkelijker te maken. Bijvoorbeeld wanneer je wenkbrauwen hebt die niet helemaal gelijk zijn, of dat je gewoonweg die eyeliner niet mooi krijgt. Wat is dan een makkelijkere oplossing dit gewoon te laten tatoeëren? Waar we achter zijn gekomen is dat niet alleen ‘normale’ mensen kiezen voor permanente wenkbrauwen. Nee ook celebrities kiezen voor PMU! Wij hebben 10 celebs uitgekozen die in het zonnetje worden gezet door ons omdat ze ook PMU-dragers zijn!

8 celebs die PMU dragen

celebs

Victoria Beckham: of hoe vele haar kennen “Posh Spice” en de vrouw van natuurlijk David Beckham. Wordt ook wel eens ‘de vrouw die nooit lacht’ genoemd. Maar deze vrouw heeft wel PMU brows en ook een eyeliner laten tatoeëren!

celebs

Pamela Anderson: de babe van Baywatch kunnen we haar wel noemen toch. Deze dame heeft volgens bronnen al jaren geleden haar wenkbrauwen laten doen met Permanente Make-Up! Daarnaast heeft ze sinds kort ook haar lippen en eyeliner laten doen!

celebs

Madonna: hoe kan het ook anders. Madonna staat al zo lang in de spotlight dat we niet echt verbaasd zijn dat zij ook PMU heeft laten doen. Madonna staat bekend om haar stem, dansmoves, maar nu ook om haar geweldige wenkbrauwen!

Zelfs celeb-mannen dragen PMU!

celebs

Nicolas Cage: wie kent deze man niet. En wie had ooit gedacht dat hij PMU wenkbrauwen zou hebben. Volgens verschillende bronnen is meneer Cage regelmatig te vinden in een PMU salon in Los Angeles voor zijn wenkbrauwen. Dus ook mannen kunnen PMU laten zetten!

celebs

Cher: voordat Cher echt een icoon werd, was ze een soul zangeres. Van een verlegen hippy-achtige, disco diva naar een pop-icoon. Deze dame heeft naast dat ze een ‘beetje’ botox in haar gezicht heeft ook een permanente make-up eyeliner! Beauty!

celebs

Winona Ryder: speelt in vele films maar is ook bekend omdat zij de vrouw was van Johnny Depp en hier verschillende tattoos aan heeft gewaagd. Naast tattoos op haar lichaam gaat het verhaal dat zij ook zeker permanente make-up heeft laten zetten!

celebs

Michelle Obama: woooow! Ja ook Michelle Obama heeft zich gewaagd aan Permanente Make-Up. Mevrouw Obama heeft KILLER wenkbrauwen laten tatoeëren!

Dustin Hoffman: weer een man die weet hoe belangrijk het is om goed voor de dag te komen. En waarschijnlijk een man die geen zin heeft om iedere dag zijn eigen wenkbrauwen bij te moeten werken. Wie had ooit gedacht dat hij ook “één van ons was”.

Best leuk om even te kijken welke celebs ook Permanente Make-Up hebben. Ken jij nog meerdere celebs die Permanente Make-Up dragen? Misschien BN’ers? Wij zijn benieuwd! Laat een reactie achter!