De lippen staan de laatste jaren in het middelpunt van belangstelling. Hoe groter, hoe beter! In deze nieuwste blog geven we jou tips “for the most beautiful lips”. Gezonde en mooie lippen kunnen het gezicht extra laten spreken. En wie wil het nou niet: kissable lips?Hoe kan jij ervoor zorgen dat jouw lippen er altijd perfect uitzien, het gehele jaar door? Volg onze onderstaande, simpele (nou ja de meeste tips zijn simpel..) tips voor de perfecte lippen:

1. Hydrateer de lippen

Niemand wil natuurlijk kapotte of droge lippen en daarom moet je ze goed verzorgen. Gebruik daarom een goede lippenbalsem om de lippen gehydrateerd te houden. Houd het altijd op zak, en gebruik het wanneer de lippen droog aanvoelen. Vermijd een lippenbalsem waar vaseline of olie inzit.

2. Drink genoeg water

Naast het hydrateren van de lippen van buitenaf, is het ook belangrijk om de lippen van binnenuit te hydrateren. Hierdoor kun je droge lippen ook bestrijden.

3. Scrub de lippen

Door de lippen ongeveer één keer per week te scrubben, verwijder je de dode huidcellen. Met als resultaat: kusbare lippen! Hierdoor zul je super zachte lippen krijgen.

4. Stop met roken

Natuurlijk is het altijd beter om te stoppen met roken, maar zeker als het om de lippen gaat. Nicotine zorgt ervoor dat de lippen donkerder worden en verkleuren. Daarnaast kunnen er sneller rimpels rondom de lippen ontstaan door het roken!

5. Drink geen koffie of thee

Ook het drinken van koffie of thee kan een effect uitoefenen op de lippen. Koffie en thee staan erom bekend dat ze de lippen donkerder maken. Dus vermijd het drinken van koffie en thee zoveel mogelijk.

6. Bescherm de lippen

De zon heeft natuurlijk niet alleen effect op de huid, maar ook op de lippen. Het is daarom erg belangrijk dat je de lippen beschermt tegen de zon! Neem daarom bijvoorbeeld een lippenbalsem met SPF!

7. Vermijd het likken en bijten van de lippen

Door slijm is de kans groot dat de lippen nog meer uitdrogen, in plaats van andersom. Vermijd daarom het likken van de lippen. Daarnaast kan het bijten op de lippen, de lippen ook beschadigen.

8. Permanente make-up

Permanente make-up is dé oplossing voor de perfecte lip. Zo kun je kiezen voor alleen een lijntje, maar je kunt ook kiezen een full lip. Met een lijntje geef je meer definitie aan de lip en door middel van een full lip kun je de lippen kleuren. Lees hier meer over permanente make-up voor de lippen. Of maak meteen een afspraak voor een behandeling!

beautiful lips - lippen