Het laten zetten van permanente make-up is een grote beslissing… Daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt over de voor- en nadelen van deze behandeling. Het gaat uiteindelijk toch om het gezicht en is niet zoals make-up makkelijk te verwijderen! Daarom is het niet gek als je nog eventjes goed moet nadenken of je permanente make-up wilt laten zetten. Maar wij hopen je bij deze beslissing te kunnen helpen!

Redenen om permanente make-up te overwegen

Allereerst zetten we de pluspunten van permanente make-up voor jou op een rijtje! Naast dat het mooi is, heeft het ook veel andere voordelen voor je.

– Allergieën: Mensen ontwikkelen allergieën voor verschillende producten, waaronder ook make-up! Dus ben jij allergisch voor make-up, dan is permanente make-up een goed alternatief voor jouw ‘normale’ make-up.

– Kosten: Je zult nu wel denken dat een permanente make-up behandeling toch heel duur is? Maar denk ook eens na, hoe veel het kost om elke keer jouw make-up te vervangen? Make-up gaat ook op en heeft daarnaast ook een houdbaarheidsdatum. Op de lange termijn kun je dus geld besparen met permanente make-up!

– Leeftijd: Wanneer je ouder wordt zul je misschien ook meer moeite krijgen met het aanbrengen van de make-up. Of het nu ligt aan het feit dat je het niet meer goed kunt zien, of dat je niet meer zo’n vaste hand hebt! Dat probleem is opgelost met permanente make-up.

– Handicap: Mensen met een handicap kunnen moeite hebben met het aanbrengen van make-up. Kun jij bijvoorbeeld niet goed zien, dan is het lastig om jouw eyeliner goed aan te brengen. En dan is het natuurlijk wel erg handig als je eyeliner al goed zit als je wakker wordt!

– Tijd: Wanneer je wakker wordt en je make-up al goed zit… Daar droomt iedere vrouw toch van? Het zal veel tijd besparen in de ochtend, of als je naar een feestje gaat.

– Blijft zitten: Het maakt niet uit wat je doet, of je nu sport, in de regen loopt, gaat zwemmen en ga zo maar door, met permanente make-up blijft het altijd goed zitten!

– Haaruitval: Heb jij last van haaruitval, door bijvoorbeeld een ziekte? Dan is permanente make-up de perfecte oplossing om jouw wenkbrauwen te vervangen. De meeste mensen zullen jouw wenkbrauwen niet kunnen onderscheiden van harige wenkbrauwen!

– Beter gevoel: Veel van onze klanten hebben meer zelfvertrouwen gekregen na de behandeling. Denk jij dat het jou een beter gevoel zal geven? Neem dan contact op met onze specialiste om meer informatie te ontvangen.

Waar je aan moet denken voor de behandeling

Voor je permanente make-up laat zetten, moet je ook goed nadenken of je het echt wilt en waar je het laat zetten. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Vind je jouw permanente make-up niet mooi? Dan moet dit verwijderd worden met een laserbehandeling.
  • De kosten van een behandeling variëren per te behandelen gebied. Denk na over de kosten van de behandeling.
  • Permanente make-up wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Het kan wel een onprettig gevoel geven.
  • Pas na een paar maanden is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. In deze tijd kan de kleur nog veranderen. Het lichaam heeft namelijk tijd nodig om te reageren op de pigmenten.
  • Permanente make-up blijft voor een aantal jaar zitten. Blootstelling aan de zon, kan ervoor zorgen dat het eerder vervaagt.

Permanente make-uo behandeling