Hoe je het wendt of keert mooie wenkbrauwen blijven een ideaalbeeld welke vooral bij vrouwen niet snel zal veranderen. Wanneer iemand bijna geen wenkbrauwen of warrige wenkbrauwen heeft, zien we dit snel als slecht onderhouden of ziet diegene er zelfs ouder uit. Wanneer je mooie volle wenkbrauwen hebt, zullen je ogen stralen en zal de rest van je gezicht in evenwicht zijn. Maar helaas is niet iedereen geboren met mooie volle wenkbrauwen. Daarvoor is de oplossing Permanente Make-Up bedacht!

Gaan mijn PMU wenkbrauwen in de loop van tijd verkleuren?

Wanneer je deze blog leest, zal je of geïnteresseerd zijn in PMU of ben je er al eens in aanraking mee geweest. De vraag die ik in de titel al stel, zal ik proberen te beantwoorden: kunnen je PMU wenkbrauwen verkleuren? En zo ja, worden ze dan groen of blauw….? Vragen waar iedereen graag antwoord op zou willen voordat men aan PMU begint!

Langverwachte antwoord

Om antwoord te geven op bovenstaande vragen. Ja je wenkbrauwen gaan naarmate ze ‘ouder’ worden verkleuren, maar dit is eigenlijk meer vervagen. Donkerbruin zal lichtbruin worden, donkerrood wordt licht rood, etc. Dus het wordt inderdaad een andere kleur. Maar groen en blauw… Dan moet er wel echt iets mis zijn geweest met de pigmenten die de specialist toen voor je heeft gekozen. Wanneer iemand niet goed weet wat de beste pigmenten zijn bij jouw huidtype kan dit wel voorkomen.

Ik kan je gerust stellen dat ik de kleur groen en blauw nog nooit heb gezien bij wenkbrauwen die ik gezet heb, maar het is helaas wel mogelijk. Daarom wil ik je helpen een goede keuze te maken voor een PMU-specialist, gebruik de volgende tips:

Ga naar een expert!

Wanneer je jouw PMU (wat héél lang blijft zitten) bij een specialist laat zetten die er eigenlijk toch niet zo gespecialiseerd in is als op haar website wordt vermeld, dan kan je wel eens groene tot blauwe wenkbrauwen ervoor terug krijgen. Als zij kiest voor verkeerde pigmenten dan kan de donkere bruine kleur die je zo mooi leek in de loop van tijd veranderen in donkergroen. Je moet het eigenlijk net zien als het verven van je haar. Wanneer je dit bij een kapper laat doen die minder gespecialiseerd is dan de ander zal je nou eenmaal verschil in kleur gaan zien.

Bekijk de portfolio’s

Heel vaak staan er op websites van PMU-specialisten dingen als: DE EXPERT IN NEDERLAND of WIL JE HET BESTE DAN BEN JE AAN HET GOEDE ADRES. Dit zijn uitspraken die zomaar waar kunnen zijn. Maar ons advies is altijd dat je de portfolio van diegene moet checken. Als ze deze niet op de website hebben staan dan gaan er bij mij al alarmbellen rinkelen. Maar toch, ze kan misschien geen tijd hebben voor de website? Staan ze dan op haar Facebook? Als je ze nergens kan vinden dan zou ik adviseren dat je haar mailt of je haar portfolio zou mogen inzien. Maar goed heel eerlijk, ik zou doorgaan naar iemand die misschien iets verder rijden is maar misschien wel een heel groot portfolio heeft. Want laten we eerlijk wezen hoe vaker iemand dit doet hoe beter ze zullen zijn, toch?

Misschien heb ik je laten schrikken met de titel van deze blog! Om nogmaals antwoord te geven op de vraag of de wenkbrauwen in de loop van tijd groen of blauw worden: nee, maar houdt dan wel de bovenstaande tips in de gaten!

Je kunt de portfolio van Beautysalon La Luna vinden op onze Facebook pagina, Instagram en/of Twitter! Interesse gekregen in PMU? Bekijk dan onze prijslijst!

groen