Het bevriezen van vet, oftewel cryolipolyse, is een populaire behandeling. Steeds meer vrouwen en mannen kiezen deze behandeling om van hun hardnekkige vet af te komen. Door de huid en vet een langere tijd te verkoelen, bevries je vetcellen die vervolgens worden afgevoerd door het lichaam. Deze vetcellen zullen vervolgens niet meer terugkomen. Maar voordat je deze behandeling ondergaat, ben je misschien wel benieuwd naar een paar interessante weetjes over de behandeling:

  1. 7 van de 10

Zeven van de tien mensen die een cryolipolyse behandeling hebben ondergaan zouden nog een behandeling ondergaan. 

  1. Niet tegen een verslapte huid

De behandeling is niet bedoeld om een verslapte huid te verstrakken. Wanneer de huid al hangt, zal dit niet verbeterd worden. Het verwijderen van vet kan dit zelfs meer laten opvallen.

  1. Per gebied

De behandeling wordt aangeboden per zone. Je love handles zijn bijvoorbeeld twee aparte zones. Voor de buik zijn er afhankelijk van het vet één of twee plaatsingen nodig. De specialist zal dit samen met jou bepalen in de salon. 

  1. Oncomfortabel

Tijdens de eerste 5 tot 15 minuten van de behandeling kan het een klein beetje oncomfortabel aanvoelen. De overige tijd van de behandeling wordt vaak niet als vervelend ervaren. Gedurende deze minuten wordt de huid en het vet vacuum getrokken.

  1. Resultaten cryolipolyse

De volledige resultaten zijn gemiddeld na 2 tot 3 maanden zichtbaar. Bij sommige mensen wordt het al in een aantal weken zichtbaar en bij sommige werkt het zo lang als 4 tot 6 maanden. 

  1. Vet afname

Er is slechts één behandeling nodig om ongeveer 20-25% van het vet te verminderen op dat gebied. Maar voor het beste resultaat raden we aan om minimaal drie behandelingen te ondergaan. 

  1. Voeding

De behandeling geeft je geen vrijbrief om te eten. Wanneer je veel eet, zul je gewoon aankomen en zal je vet toenemen. Voor de beste resultaten is het belangrijk dat je dus ook beweegt en gezond eet. 

  1. Tweede behandelingen

Bij sommige mensen zijn de resultaten na de eerste behandeling beperkt zichtbaar. We raden daarom aan om minimaal drie behandelingen te ondergaan, zoals we hierboven ook al aan hebben gegeven. 

Cryolipolyse Beautysalon La Luna

Wil jij meer weten over de werking van de behandeling? Lees hier dan meer, of maak meteen een afspraak online bij Beautysalon La Luna.

cryolipolyse