Voor veel vrouwen speelt make-up een belangrijke rol in het leven. Het helpt om vrouwen aantrekkelijker, jonger en krachtiger te laten voelen. Maar ondanks veel vrouwen het liefst make-up dragen, is het toch een dagelijks gezwoeg om de make-up aan te brengen. En dan hebben we het nog niet eens over de momenten dat je het ook moet bijwerken en dat je het voor de nacht eraf moet halen. Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make-up? Maar waarom kiezen al deze vrouwen voor deze behandeling? Dat lees je hier! Wij geven je de drie redenen, die veel vrouwen geven voor het nemen van PMU.

Het is goedkoper

Natuurlijk is de behandeling in eerste instantie een stuk duurder dan het kopen van een eyeliner, lippenstift of wenkbrauwproduct. Maar je moet een permanente make-up behandeling eerder zien als een investering. PMU blijft een langere tijd zitten, terwijl je jouw eyeliner, lippenstift en wenkbrauwproducten regelmatig moet vervangen. Wanneer je dit allemaal optelt, kom je goedkoper uit wanneer je PMU laat zetten.

Het is makkelijker

Make-up routines kosten niet alleen geld, maar ze kosten ook tijd. Afhankelijk van jouw routine, breng je elke ochtend misschien wel 30 minuten voor de spiegel door, om zo jouw make-up look te perfectioneren. En meestal moet je deze gedurende de dag ook nog bijwerken. En met PMU kun je jouw make-up routine versnellen, en heb je gedurende dag bijna geen touch-ups meer nodig. Daarnaast heb je ook nog eens het voordeel dat je make-up altijd perfect zit. Dus geen gedoe meer om je eyeliner of je wenkbrauwen gelijk te krijgen!

Het zal niet uitlopen of wegvagen

Je hebt het vast wel eens gehad, je hebt jeukt en wrijft in je ogen. Maar op dat moment kom je erachter dat je eyeliner op had, die je nu volledig hebt uitgeveegd. Of je gaat eten en moet vervolgens je lippenstift weer opnieuw aanbrengen. En dan hebben we het nog niet eens over het gevaar van regen, sporten, zwemmen en ga zo maar door. Allemaal situaties waarbij je make-up waarschijnlijk zou uitlopen. Daarvoor is PMU dan de perfecte oplossing. 

Beautysalon La Luna permanente make-up

Bij onze salon kun je terecht voor verschillende PMU behandelingen. Je kunt terecht voor zowel de wenkbrauwen, de eyeliner en de lippen. En de behandeling kunnen we helemaal afstellen naar jouw persoonlijke wensen. Benieuwd wat PMU voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten. 

Permanente make-up