Als je het aan mij vraagt heeft een vrouw een aantal mooie dingen op haar lichaam. Allereerst vind ik het een must dat een vrouw mooie billen heeft (ik denk dat menig man het met mij eens is). Daarnaast vind ik het zo ontzettend mooi als vrouwen die mooie Angelina Jolie lippen hebben. Natuurlijk is Angelina Jolie wel een uitzondering op het gebied van de lippen, maar goed alsnog denk ik dat we heel ver kunnen komen wat de lippen betreft door middel van permanente make-up. Met permanente make-up kun je de mooiste lippen voor jezelf creëren.

My lips are sealed

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen wanneer je mooie lippen wilt krijgen of mooiere wilt krijgen dan je nu al hebt. Er zijn verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen, natuurlijk is het het mooist als er een natuurlijke uitstraling ontstaat. Als ik naar mezelf kijk dan heb ik best wel volle lippen, maar de kleur is best licht. Als ik naar een feestje ga of naar een verjaardag wil ik toch altijd iets op mijn lippen hebben. Het mooist zou zijn dat wanneer ik make-up op zou doen mijn lippen niet eigenlijk een soort van wegvallen. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van permanente make-up om ze te laten shinen!

Lipliner

De eerste optie bij permanente make-up is de lipliner. De lipliner die je eigenlijk ook met het potlood kunt tekenen kun je ook met permanente make-up laten zetten. De kleur van de lipliner wordt net iets donkerder dan je eigen lippen maar lijkt wel erg veel op die van je eigen lippen zodat dit een natuurlijke uitstraling krijgt.

Lipliner met shadow

De tweede mogelijkheid voor de lippen is de lipliner met shadow. Hierbij wordt er een liplijn gemaakt die wordt ingekleurd met de schaduwtechniek. Oneffenheden in de lippen kunnen hierdoor gecorrigeerd worden waardoor de lippen er egaal en subtiel uit komen te zien. Het zorgt er gelijk voor dat je overal dezelfde kleur hebt.

Volle lippen

Wat natuurlijk ook kan is dat de gehele lippen ingekleurd worden. Op het moment dat je weinig lip hebt of dat je een hele lichte kleur lippen hebt is dit een goede oplossing om je lippen mooi uit te laten komen. Hierbij kun je natuurlijk voor een natuurlijke roze lip kleur kiezen. Het hoeft niet meteen KNALrood te zijn. Maar als dat is wat je wilt kan dat natuurlijk ook gewoon. 😉

Littekencorrectie

Als laatste en deze is misschien nieuw voor de meeste mensen is de littekencorrectie. Het kan zo zijn dat je vroeger op je lip bent gevallen en dat je daar een litteken aan over hebt gehouden. Het litteken heeft natuurlijk een andere kleur als jouw lippen dus dit valt op. Misschien valt het jezelf meer op dan iemand anders, maar toch als je het niet fijn vindt dan is het mooi dat daar een oplossing voor bestaat. Met permanente make-up is het mogelijk dat je de littekens op je lippen verbergt zodat je eindelijk kan gaan genieten van mooie lippen.

Zelf denk ik er wel eens over wat zou ik als eerste laten doen op het gebied van permanente make-up. Ik zit er nu helemaal in natuurlijk dus dan vraag je je sowieso wel vaker af; wat zou ik aan mezelf laten of willen veranderen als ik de mogelijkheid had. Maar waar ik denk ik mee zou beginnen is toch echt de lippen. Ik vind dat iets belangrijks en vrouwelijks. Ik weet niet of jullie het met mij eens zijn, maar denk maar eens na wat je het eerste opvalt wanneer je naar iemand kijkt. 9 van de 10 keer zijn dit bij mij de lippen. Soms valt een grote neus je op of mooie ogen, maar de andere keren kijk ik toch naar iemand zijn of haar lippen wanneer er tegen mij gepraat wordt. Handig dus als die er prachtig uitzien!

U kunt een afspraak maken voor een intake gesprek of om direct die mooie lips te gaan creëren.

Lippen La Luna Haaften