Iedere twee weken schrijven wij een blog die gaat over permanente make-up, maar nu ik jullie in de vorige blog; permanente make-up voor dummies.. al een beetje de basis informatie heb gegeven over permanente make-up wil ik hier nu eigenlijk dieper op ingaan. Want met permanente make-up kan je heel erg veel, de belangrijkste punten voor permanente make-up zijn toch wel: wenkbrauwen, lippen en ogen. En vandaag wil ik het graag met jullie hebben over: de wenkbrauwen. De wenkbrauwen zijn namelijk niet zomaar iets in je gezicht.. Met de wenkbrauwen kan je spreken, flirten en natuurlijk je emoties laten zien. Je kan er minder moe uitzien, kortom het kan je hele gezicht maken. Zonder wenkbrauwen zal je er geheel anders uitzien. Het is voor de één belangrijker dan voor de ander maar toch… Ben jij tevreden met jouw wenkbrauwen?

Wenkbrauwen bij Beautysalon La Luna

Bij Beautysalon La Luna in Haaften kun je je wenkbrauwen zo mooi maken als je dat zelf wilt. Dit kan ook weer op verschillende manieren. Je kan een wenkbrauw gewoon een rechte potloodlijn geven, dit ziet er gewoon uit alsof je met een oogpotlood tekent op je gezicht. Of je kunt kiezen voor een natuurlijk ogende hairstroke techniek of powder techniek.

Vandaag wil ik het met jullie hebben over de hairstroke techniek. Vaak wordt er bij permanente make-up gedacht aan een oogpotlood lijntje dat er totaal niet natuurlijk uitziet. Sommige mensen vinden dit mooi, maar sommige mensen willen toch liever een wat natuurlijkere look. Dit kan dus met de hairstroke techniek!

Wat is de hairstroke techniek?

De hairstroke techniek wordt ook wel de haartjes techniek genoemd, want eigenlijk wordt er met een flinterdunne naald haartjes getekend in de huid. Door de flinterdunne naald lijken de haartjes net echt. Er worden haartjes tussen jouw bestaande haartjes getekend. Bij de ene wenkbrauw kan het zijn dat je daar net iets meer hairstrokes voor nodig hebt dan bij de andere wenkbrauw, omdat je hier minder haar hebt zitten. Maar het uiteindelijke resultaat zal ervoor zorgen dat je natuurlijke wenkbrauwen hebt die aan beide kanten evenveel haar bevatten.

Is het een soort haarimplantatie?

Nee, de hairstroke techniek heeft niets met implantatie te maken. Het is eigenlijk de specialist die ervoor zorgt dat de haartjes er echt uitzien. Zorg er daarom ook voor dat je een specialist hebt op het gebied van de hairstroke techniek! Het gaat er namelijk om hoe de haartjes in de huid getekend worden.

Kan de hairstroke techniek ook als ik helemaal geen wenkbrauw heb?

JUIST! Wil je natuurlijke wenkbrauwen dan is de hairstroke techniek helemaal wat voor jou, al dan niet gecombineerd met de schaduw techniek! Indien je echt mooie natuurlijke wenkbrauwen wilt, dan is de hairstroke techniek voor jou gemaakt!

Let op!

Niet iedereen is gespecialiseerd in de hairstroke techniek! Daarom is het van groot belang dat je kijkt naar hoe lang een specialist al ervaring heeft met deze techniek. Op het moment dat de make-up er op zit dan kan je het er namelijk niet meer vanaf halen. Er zijn verschillende aanbiedingen die de rondte gaan en hier zou ik persoonlijk niet op af gaan. Kies liever voor iemand met veel ervaring dan voor iemand die goedkoper is. Uiteindelijk moet jij er namelijk zelf mee lopen!

Voor meer informatie over de hairstroke techniek kan je ons het beste even bellen. Online kunt u ook heel erg veel vinden over de hairstroke techniek, maar het is toch beter als je het hoort van een specialist op het gebied van permanente make-up!

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht!