Afgelopen week heb ik weer iemand blij mogen maken met een Tepelhof tatoeage oftewel Areola pigmentatie.

Tepelhof tatoeage kan een uitkomst bieden voor diegenen die na een borstreconstructie geen tepel (hof) meer heeft. Door speciale technieken en kleurnuancering is het mogelijk om een optisch 3D resultaat te creëren. Direct na de behandeling zal de tepelhof tatoeage feller en donkerder ogen dan na de genezingsperiode.

Met Dermatografie (ook wel medische tatoeage genoemd) is het mogelijk om met specifiek apparatuur, naalden en technieken, een heel natuurlijk ogende tepel en tepelhof te creëren.Bij deze behandeling maak ik gebruik van een tattoo apparaat en tattoo inkt; zodat het resultaat langer mooi blijft.

Tepel tattoeage wordt bij Beautysalon La Luna kosteloos aangeboden voor diegene die een, al dan niet preventieve, borstreconstructie hebben ondergaan ten gevolge van borstkanker, waardoor ze geen tepel(hof) meer hebben.

De behandeling kan pas 3 maanden na de borst- en tepelreconstructie uitgevoerd worden.

Dit geeft mij de mogelijkheid om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan vrouwen die het zo nodig hebben!

Een reactie van een sterke mooie vrouw, die mij het vertrouwen heeft geschonken om haar te voorzien van een tepelhof tatoeage:

“Lieve Denise,

Hoe dankbaar kan ik je zijn!
In 2011 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had en in mum van tijd wordt je vrouwelijkheid van je afgenomen om je leven te kunnen redden. Natuurlijk ga je voor de overleving maar iedere dag wanneer je in de badkamer voor de spiegel staat wordt je ermee geconfronteerd.

Na een borstamputatie, tweemaal borstreconstructie, mislukte nipplebanking, driemaal mislukte tatoeage met natuurlijke kleurstoffen en tweemaal tepel reconstructie was ik er eigenlijk wel klaar mee.
Totdat ik de oproep van Beautysalon La Luna voor een tepelhof tatoeage die gratis wordt aangeboden voor diegene die een (al dan niet preventieve) borstreconstructie hebben ondergaan tgv borstkanker, waardoor ze geen tepelhof meer hebben. Hoe groot kan iemands hart zijn …..zo bijzonder dat zij deze vrouwen haar vrouwelijkheid terug wil en kan geven❤

Denise is een perfectionist en met haar vakkundigheid had ik vertrouwen in haar werkzaamheden.
Vol trots kan ik nu zeggen ik sta weer met een fijn gevoel voor de spiegel in mijn badkamer.”

Meer informatie over onze behandelingen.