Tijdens de zomer en vakantie worden de blondines onder ons, waarschijnlijk nog blonder. Maar dit is niet alleen het geval voor het haar, maar ook voor de wenkbrauwen… En dat is iets wat we vaak willen voorkomen. Dus dan moeten we de wenkbrauwen vaker verven, of de wenkbrauwen inkleuren met make-up. Maar gelukkig hebben wij een oplossing voor jou! Voor de perfect gekleurde wenkbrauwen het gehele jaar door, speciaal voor de blonde wenkbrauw…

De blonde wenkbrauw

Tijdens de zomer zullen blondines blondere haartjes krijgen en dat geldt ook voor hun wenkbrauwen! Hierdoor moeten ze hun wenkbrauwen vaker verven, of ze moeten hun wenkbrauwen zelf inkleuren met make-up. Maar juist in de zomermaanden, willen we natuurlijk zo min mogelijk make-up dragen. Want door het hete weer zal dat door zweet, of water alleen maar uitlopen. Moeten we onze lichte wenkbrauwen dan maar accepteren? Nee! Want wij hebben de oplossing…

De perfecte wenkbrauw

Stel je eens voor dat er een manier is om het gehele jaar jaar door de perfect gevormde en gekleurde wenkbrauwen kunt hebben. Dat zou toch fantastisch zijn! Want wanneer onze wenkbrauwen er goed uitzien, zal het gezicht er veel schoner, meer verzorgd en opvallender uitzien. Maar we willen hiervoor natuurlijk niet wekelijks of dagelijks werk aan hebben. En daarom is permanente make-up de perfecte oplossing! Hierbij worden de wenkbrauwen als het ware semi- permanent getatoeëerd, waardoor ze er altijd perfect uit zullen zien!

Permanente make-up

Veel vrouwen zullen misschien bang zijn om deze stap te nemen, maar na jarenlange ervaring van onze specialist en steeds betere apparatuur en technieken zijn permanente wenkbrauwen bijna niet meer van echte te onderscheiden! Er zijn verschillende technieken die gebruikt kunnen worden en in overleg wordt de beste techniek voor jou gekozen. Deze methode is ideaal voor iedereen die de uitstraling van de wenkbrauwen wil benadrukken, terwijl het erg natuurlijk lijkt.

Op deze manier hebben blondines zelfs in de zomer, de perfect gekleurde wenkbrauwen. De pigmenten die gebruik worden kunnen precies op jouw wensen worden afgestemd, voor de perfecte kleur. Na één tot drie jaar zal de PMU vervagen, dus raden we aan om ieder anderhalf jaar een touch-up te ondergaan voor een perfect resultaat.

Afspraak maken bij Beautysalon La Luna

Naast blondines, is PMU eigenlijk geschikt voor iedereen. Ook mensen die, bijvoorbeeld door een aandoening of medicijngebruik last hebben van haarverlies, hebben profijt van PMU. Ben jij geïnteresseerd in PMU? Maak dan meteen een afspraak, door contact op te nemen met onze specialist! Heb je nog vragen, dan kun je die meteen stellen.

blonde wenkbrauwen