Het is af en toe belangrijk dat je ook wat tijd aan jezelf besteed. En daar is een massage de perfecte oplossing voor! Laat zowel het lichaam als de geest heerlijk ontspannen. Want wist je dat er verschillende voordelen zitten aan een massage? Misschien hoef je al niet meer overtuigd te worden, maar voor degene die nog twijfelen zetten wij de voordelen even op een rijtje:

Voordelen massage

Natuurlijk is geen enkele massage hetzelfde en heeft elke massage weer een ander voordeel, maar wij zetten hier een aantal algemene voordelen op een rijtje:

1. Vermindert stress

De eerste en misschien wel één van de belangrijkste voordelen is dat een massage stress kan verminderen. Heb jij een drukke werkweek achter de rug, of heb jij het druk met andere dingen, dan is een massage perfect om stress te verminderen. Wist je namelijk dat stress één van de oorzaken is van vroegtijdige huidveroudering?

2. Ontspant de spieren

Heb jij een knoop in je schouders, of zijn de spieren in de rug weer gevoelig? Dan is een massage ook de perfecte manier om de spieren te laten ontspannen.

3. Verbetert circulatie

Een massage is daarnaast ook perfect om de bloedcirculatie te verbeteren. Wat vervolgens weer veel voordelen biedt voor bijvoorbeeld de gezondheid van de huid.

En nog veel meer voordelen:

4. Normaliseert de bloeddruk

5. Verbetert je stemming

6. Geeft het immuunsysteem een boost

7. Bevordert een goede nachtrust

Verschillende massages

Bij Beautysalon La Luna hebben we verschillende massages. Voor het gemak zetten we onze massages voor jou op een rijtje. Hier lees je snel welke massage waarvoor geschikt is, zodat jij er makkelijk eentje kunt kiezen. 

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage waarbij een massage wordt gegeven met warme stenen. De warmte dringt tot verder in het lichaam en de spieren door, waardoor afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. De stenen worden tijdens de massage over het lichaam bewogen. Deze massage geeft een warm en ontspannen gevoel. Lees meer. 

Sabaaydi Kruidenstempel massage

De Sabaaydi Kruidenstempel massage is een oosterse massage waar wordt gewerkt met gebundelde katoenen doeken met daarin kruiden. Deze kruiden werken onder andere reinigend en kalmerend. Deze bundels worden gestoomd en vervolgens op de huid ‘gestempeld’. Lees meer. 

Bellabaci Cupping Massage

De Bellabaci Cupping Massage wordt uitgevoerd door middel van siliconen cups. De cups worden ingeknepen en vervolgens op de huid geplaatst, waardoor een vacuüm ontstaat en de doorbloeding wordt gestimuleerd. De cups worden tijdens de behandeling verplaatst. Deze massage heeft een ontspannende en helende werking. Lees meer. 

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een pittige massage die bedoeld is om de bloedcirculatie te verbeteren. Met een speciale techniek wordt de huid krachtig gemasseerd, wat het bindweefsel in de huid stimuleert. Een speciale massage om de huid te verbeteren. Lees meer. 

Massages