Ja, je leest het goed in de titel! Een massage met gezondheidsvoordelen… Bij Beautysalon La Luna zijn wij gespecialiseerd in het geven van verschillende massages, zoals onder andere de bindweefselmassage. Dit is een pittige massage voor het gezicht, die door de speciale techniek die gebruikt wordt de doorbloeding in de huid verbetert. Nu is dat natuurlijk al een voordeel op zich, maar deze verbeterde doorbloeding leidt tot nog veel meer voordelen. Speciaal voor jou zetten we deze gezondheidsvoordelen op een rijtje:

Voordelen!

1. Verbetering van de doorbloeding

De huid wordt krachtig gemasseerd, waardoor het bindweefsel wordt gestimuleerd. Door deze speciale techniek wordt de doorbloeding verbeterd. Waardoor veel voordelen ontstaan.

2. Vermindering stress

Naast het huidverbeterende aspect van de behandeling, wordt het door velen ook als ontspannen ervaren. Wat een groot voordeel is, aangezien stress een grote veroorzaker is van vroegtijdige huidveroudering.

3. Verbetering toevoer

Door een verbeterde doorbloeding, neemt de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof ook toe in de huid.

4. Versteviging bindweefsel

De behandeling verstevigt ook het bindweefsel. Hierdoor zal de huid steviger worden en dus ook steviger aanvoelen. Wat ook zal leiden tot een strakkere huid.

5.  Vermindering lijntjes en rimpels

Fijne lijntjes en rimpels worden door deze techniek ook vermindert. De collageenproductie wordt gestimuleerd door de behandeling, waardoor rimpels minder snel zullen ontstaan.

6. Verbetering huidconditie

De algemene huidconditie wordt verbeterd. Hierdoor zullen huidproblemen zoals acne ook verminderen.

7. Verbetering huidstructuur

Last but not least… De structuur van de huid wordt door deze behandeling ook verbeterd.

Beautysalon La Luna

Bij Beautysalon La Luna kun je ook terecht voor deze huidverbeterende massage! En het resultaat wordt al zichtbaar na slechts één behandeling. Het is de perfecte manier om de strijd aan te gaan met verschillende huidproblemen, of om gewoon de huid gezond te houden. Wil je meer informatie, of gewoon meteen een afspraak boeken? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Bindweefselmassage