De perfecte wenkbrauwen behouden kan een uitdaging zijn. Moeten we epileren? Of toch harsen? Of moeten we de wenkbrauwen tekenen? In de tijd van Instagram zijn we constant omsingeld door mensen met perfecte gekleurde en gevormde wenkbrauwen… Wat bij velen de vraag opwekt, hoe zij zelf ook zulke perfecte wenkbrauwen kunnen krijgen! Daarom hebben wij een aantal tips voor jou op een rijtje gezet, om ook de perfecte Instagram wenkbrauwen te kunnen bereiken:

1. Epileer niet te veel

De tijd van extreem dunne wenkbrauwen ligt achter ons. Helaas hebben sommigen nog last van de gevolgen van deze trend. Na jaren te veel geëpileerd te hebben zullen de wenkbrauwen sneller uitdunnen. Voorkom dit door de vorm van de natuurlijke wenkbrauwen te volgen en alleen verdwaalde haren te epileren!

2. Kies de juiste producten

Kies de producten die bij jouw wenkbrauwen passen. Heb jij bijvoorbeeld lichtere wenkbrauwen, dan is wenkbrauwgel een goede manier om de wenkbrauwen op een subtiele manier meer te laten spreken. Maar heb jij een dikkere, vollere wenkbrauw, dan kan je gaan voor bijvoorbeeld een poeder.

3. Ga voor permanente make-up

Voor een lange termijn en een effectieve oplossing voor de perfecte wenkbrauwen, raden wij een permanente make-up behandeling aan! Bij een PMU behandeling wordt er pigment aangebracht in de bovenste huidlaag. Dit is een vergelijkbare techniek als bij een tatoeage, maar in tegenstelling tot een tatoeage, zal PMU op den duur vervagen omdat het minder diep in de huid wordt aangebracht. Met PMU wordt een techniek gebruikt waardoor de ‘getekende’ wenkbrauwen bijna niet meer van de echte te onderscheiden zijn! Dit betekent; altijd de perfecte wenkbrauwen, zonder dat je in de ochtend uren bezig bent. Daarnaast zul je ook geen last meer hebben van uitgelopen wenkbrauwen bij het sporten of als het regent. En heb jij er ook vaak last van dat de ene wenkbrauw er volledig anders uitziet dan de andere? Met permanente make-up kun je dit alles in één keer oplossen! Lees hier meer informatie over PMU bij Beautysalon La Luna in Haaften.

perfecte wenkbrauwen