Ben jij al bekend met de oxygeneo behandeling? Niet? Kort gezegd is het een zuurstofbehandeling voor de huid. Want zuurstof is niet alleen belangrijk om te kunnen ademen en leven, het is ook belangrijk voor de gezondheid van de huid. In deze blog geven we je alle informatie die je moet weten over deze fantastische zuurstof behandeling. Zo bespreken we o.a. de voordelen, voorbereidingen, eventuele bijwerkingen en de nazorg. Maar laten we beginnen bij het begin: Wat is de OxyGeneo behandeling?

Wat is de OxyGeneo behandeling?

Oxygeneo is een soort zuurstofbehandeling, maar dan van een heel ander level. De behandeling is een 3-in-1 super gezichtsbehandeling, die het natuurlijke proces in het lichaam te activeren om de huid van binnenuit van zuurstof te voorzien. De behandeling bestaat uit 3 delen: een zachte exfoliatie, de infusie van antioxidanten en voedingsstoffen en tenslotte de oxygenatie. 

Wat zijn de voordelen van de behandeling?

De behandeling biedt verschillende voordelen op het gebied van huidverbetering:

  • Verstevigt, hydrateert en verheldert de huid;
  • Vermindert de grootte van poriën;
  • Verbetert de huidtextuur;
  • Vermindert hyperpigmentatie;

De behandeling heeft niet alleen een direct effect om het uiterlijk van de huid, maar verbetert de huid ook op lange termijn. De behandeling verbetert de circulatie, waardoor de veroudering wordt vertraagd. 

Wat is het verschil met traditionele zuurstofbehandelingen?

In tegenstelling tot doorsnee zuurstofbehandelingen, zal de oxyGeneo behandeling de zuurstof niet in de huid duwen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de oxygenatie in de huid gebeurt. Dat maakt de behandeling dus een stuk effectiever dan de traditionele zuurstofbehandelingen. 

Hoe bereid je voor op zo’n behandeling?

Er zijn geen speciale dingen die je hoeft te doen om jezelf voor te bereiden op de behandeling. Het is wel makkelijk als je geen make-up draagt op de dag van de behandeling.

Wat zijn de bijwerkingen van de behandeling?

Tijdens de eerste stap van de behandeling kan de huid wat prikken en branden, maar achteraf zijn er geen opvallende bijwerkingen. De huid ziet er direct frisser uit. 

Hoe zit het met de nazorg?

Ná de behandeling kun je direct doorgaan met je dagelijkse routine en dat geldt ook voor jouw huidverzorgingsroutine. Zorg wel dat je de huid goed beschermt tegen de zon. Er is voor de rest geen speciale nazorg nodig.  

Hebben wij je overtuigd voor deze fantastische behandeling? Lees hier dan meer, of maak direct een afspraak online. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op

oxygeneo behandeling