Zoek jij voor een effectieve manier om jouw huid te verbeteren? Dan is een behandeling met de Enterpen misschien wel wat voor jou. Met de Enterpen kan zowel de microneedling behandeling als nano-dermabrasie behandeling worden uitgevoerd (lees meer). In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen over nano-dermabrasie. Ben jij benieuwd naar deze behandeling? Wij hebben de meest gestelde over nano-dermabrasie voor jou op een rijtje gezet. Heb jij na het lezen van deze blog nog steeds vragen, neem dan contact met ons op!

Wat zijn de voordelen van de behandeling?

De behandeling biedt vele voordelen, waaronder de volgende:

  • vermindering van littekens;
  • verbetering doorbloeding;
  • vermindering zonneschade;
  • stimulering productie collageen en elastine;
  • vermindering fijne lijntjes;
  • verfijning van grove poriën;

Wanneer wordt het resultaat van de behandeling zichtbaar?

Direct na de behandeling! Direct na de behandeling zal de huid direct fris en gezond aanvoelen. De huid krijgt een directe oppepper. Voor het beste resultaat raden we aan om voor een kuur van minimaal 3 behandelingen te kiezen (met 2 weken tussen de behandelingen). 

Wat kan ik van de behandeling verwachten?

Tijdens de behandeling wordt het nano-age serum gebruikt, wat de bloedsomloop en celvernieuwing bevordert. Een behandeling duurt gemiddeld 20-30 minuten. 

Hoe voelt de behandeling ná de behandeling?

Direct na de behandeling kan de huid wat roder worden. De roodheid zal de uren na de behandeling verdwijnen. De huid zal direct na de behandeling ook direct fris aanvoelen en stralen. 

Hoe moet je de huid verzorgen ná de behandeling?

Je hoeft geen specifieke naverzorging te gebruiken na de behandeling. Wel kun je het resultaat optimaliseren door de juiste huidverzorging te gebruiken. Zorg dat jouw huidverzorging bestaat uit in ieder geval een reiniging, serum en crème, die bij jouw huidtype past.

Wanneer is deze behandeling niet geschikt voor jou?

In de volgende gevallen is deze behandeling niet geschikt voor jou: verbrande huid, open wonden, zwangerschap, infecties, koortslip, eczeem, acne, antibiotica en huidkanker. 

Wanneer is deze behandeling perfect voor jou?

Heb jij last van één van de volgende huidcondities? Dan is deze behandeling perfect voor jou. Een ruwe huid, couperose, zonbeschadigingen, acne, grauwe huid en een verouderde huid. Daarnaast is deze behandeling perfect als je een snelle oppepper voor de huid nodig hebt en/ of de doorbloeding wilt verbeteren. 

Bij Beautysalon La Luna in Haaften kun je terecht voor deze fantastische behandeling! Lees hier meer over de behandeling, of maak direct een afspraak online

nano-dermabrasie