Iedereen wil natuurlijk een gave en gezonde huid… Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat is nu de beste manier om de huid te verzorgen? De huid is het grootste orgaan van het lichaam en is bovendien een reflectie van de algehele gezondheid. Om de huid goed te verzorgen, is het belangrijk om jouw verzorging af te stemmen op jouw huid. Iedereen heeft namelijk een andere huid en zal daarom ook een andere verzorging nodig hebben. 

Kies daarom voor een huidanalyse! Op deze manier analyseer je welke verzorging het beste bij jouw huid past.

Heb ik echt een huidverzorging op maat nodig?

JA! Geen enkele huid is hetzelfde en zal dus een andere verzorging nodig hebben. Zo hebben jouw levensstijl, genen, geslacht, blootstelling aan de zon, invloeden van buitenaf, allemaal invloed op de gezondheid van jouw huid. En het is daarom ook belangrijk dat je jouw huidverzorging hierop afstelt. 

Iemand met een vette huid heeft bijvoorbeeld hele andere verzorging nodig dan iemand met een droge huid. En zo heeft de één bijvoorbeeld last van acne, terwijl de andere juist last heeft van het vroegtijdig ontstaan van fijne lijntjes en rimpels. Wanneer je in kaart brengt, waar jouw huid behoefte aan heeft, kun je de huidverzorging daar ook aan aanpassen. 

Wat zijn de voordelen van een huidanalyse?

Wil je de huid effectief verzorgen? Dan is een huidanalyse een belangrijke en logische eerste stap. Een huidanalyse biedt onder andere de volgende voordelen, het:

  • Identificeert verschillende huidtypes, zoals een droge, gevoelige of vette huid. 
  • Detecteert, beschadigde huid en huidproblemen.
  • Detecteert jouw risicofactoren voor bepaalde huidproblemen.
  • Geeft een beeld van de huidige staat van jouw huid.
  • Helpt bij het samenstellen van een persoonlijk product en behandelplan. 

Kortom, een huidanalyse helpt bij het vaststellen van jouw huidconditie en huidtype. Hierdoor kun je jouw huidverzorging hier perfect op afstemmen. 

Wat kun je verwachten?

Een uitgebreide huidanalyse is een gemakkelijke behandeling. Zorg dat je geen make-up draagt, of verwijder je make-up ter plaatse. De specialist zal met behulp van de Skin Analyzer jouw huid analyseren. Lees hier meer over de skin analyzer:

Hoe werkt de skin analyzer?

En bij Beautysalon La Luna ben je aan het goede adres voor een professionele huidanalyse. Bij ons in de salon maken we gebruik van de Skin Analyzer. Dit apparaat maakt een scan van het gehele gezicht. De scan geef je vervolgens een indicatie van mogelijke huidproblemen die in de toekomst zouden kunnen ontstaan en onthult natuurlijk ook de huidige huidcondities. Deze huidanalyse gaat verder dan gebruikelijke huidscans. Met de resultaten van de analyse zal de specialist vervolgens een persoonlijk behandel- en productplan voor jou samenstellen. Dit behandelplan en productplan is specifiek afgestemd op de behoeften van jouw huid. Want geen enkele huid is per slot van rekening hetzelfde. 

Neem contact op om een afspraak te maken, of voor meer informatie.

skin analyzer