Een bindweefselmassage is niet zomaar een massage. Deze massage is niet alleen om te kunnen ontspannen, maar is ook nog eens goed voor de huid. Bij de massage wordt een stevige druk gebruikt, om de diepere huidlagen te kunnen masseren. Dit is niet alleen goed voor de huid, maar kan ook spanning in de spieren verlichten. Maar hoe gaat deze behandeling precies in zijn werk, wat kan het voor jou betekenen en waar moet je aan denken?

Bindweefsel

Bindweefsel is het weefsel dat zich bevindt tussen de spieren en de huid. Het weefsel ondersteunt de organen, spieren en gewrichten. Bovendien is bindweefsel verantwoordelijk voor het opnemen en vervoeren van zuurstof, voor het verwijderen van gifstoffen en voor de thermische isolatie van het lichaam. 

Massage

De bindweefselmassage is vergelijkbaar met een normale massage. In tegenstelling tot een normale massage worden sterkere grepen gebruikt. Deze stevige massage is perfect voor iedereen die van een stevige massage houdt en die de huid wil verbeteren. 

Voordelen

Een bindweefselmassage is dus niet zomaar een massage. De massage biedt namelijk verschillende voordelen voor jouw lichaam en dus ook jouw huid. 

  • Bloedsomloop – de massage verbetert de bloedsomloop. Dit is perfect om de uitstraling van cellulitis en striae te verminderen. 
  • Collageen & elastine – daarnaast wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor verbetert de stevigheid, flexibiliteit en jeugdige uitstraling van de huid. 
  • Anti-stress – voor iedereen die van een stevige massage houdt, is de behandeling ook nog eens ontspannend. 
  • Celvernieuwing – door de massage wordt celvernieuwing in het weefsel gestimuleerd. 

Lees hier meer over deze huidverbeterende behandeling.

Weetjes

Een aantal dingen die handig zijn om te weten, voordat je kiest voor deze huidverbeterende massage:

  • De massage kan zowel gebruikt worden voor het lichaam als het gezicht.
  • Voor de massage wordt er over het algemeen geen olie gebruikt. 
  • Voor een goed resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.
  • Sommige mensen kunnen de stevige massage als niet prettig ervaren. 

Beautysalon La Luna

Bij Beautysalon La Luna, het instituut voor onder andere huidverbetering, kun je natuurlijk terecht voor deze fantastische massage. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

bindweefselmassage