Een permanente make-up (PMU) behandeling kan een levens-veranderende behandeling zijn voor sommige mensen. Het is niet voor niets zo populair! Je wordt elke dag met make-up wakker, je make-up zal niet meer uitlopen, bij het zetten van je eyeliner heb je geen gedoe meer met je bril, of dat het ene oog beter gezet is dan de andere en ga zo maar door! De voordelen van de behandeling zijn oneindig. 

Maar er zijn ook een aantal foutieve gedachten die mensen hebben als het gaat om PMU. Wij zetten een aantal foutieve gedachten, voor jou op een rijtje:

  • Het ziet er onnatuurlijk uit. FOUT

De tijden zijn veranderd sinds PMU is geïntroduceerd. Technieken en apparatuur zijn allemaal verbeterd, wat ook leidt tot een beter resultaat. Door de technieken die tegenwoordig worden gebruikt, kunnen permanente wenkbrauwen soms bijna niet worden onderscheiden van natuurlijke!

  • De behandeling is heel pijnlijk. FOUT

Dit valt reuze mee. Veel klanten denken dat de behandeling veel pijn zal doen, maar over het algemeen is bijna iedereen verrast. Het kan als onprettig ervaren worden, maar het overgrote deel van de klanten ervaren het niet als pijnlijk. 

  • Het is alleen voor vrouwen. FOUT

Permanente make-up is zeker niet alleen voor vrouwen. Ook mannen kunnen kiezen voor PMU. Bijvoorbeeld wanneer ze een gat in hun wenkbrauw hebben, of wanneer ze met een subtiele eyeliner hun gezicht in proportie willen brengen. 

  • Een duurdere make-up specialist is beter. FOUT

Nu willen we niet zeggen dat het beter is om de eerste en beste goedkope optie te kiezen… We willen echter duidelijk maken dat het veel belangrijker is om naar de ervaring en het portfolio van de specialist te kijken, dan naar de prijs. De prijs van de behandeling wilt niet altijd iets zeggen over de kwaliteit. 

  • Er is een verschil tussen permanente en semi-permanente make-up. FOUT

Je hebt beide termen misschien wel voorbij horen komen: permanente make-up en semi-permanente make-up. Het gebruik van de term permanente make-up is iets gebruikelijker. Echter is deze naam erg misleidend, de PMU zal namelijk na een aantal jaar vervagen. Een touch-up is dan gewenst. Daarom wordt het ook weleens semi-permanent genoemd. Uiteindelijk gaat het over precies hetzelfde!

Beautysalon La Luna

Bij Beautysalon La Luna hebben we jarenlange ervaring bij het zetten van permanente make-up. Wil jij meer informatie over deze behandeling, klik dan hier. Wil je een kijkje nemen in het portfolio, klik dan hier. Of maak direct een afspraak, door contact op te nemen (online afspraak maken niet mogelijk).

permanente make-up